Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Kto lubi frytki?

Re: Kto lubi frytki?

ja mam dziś na obiad:]

leniwiec
    Guest

Głupawy ten temat... ale ja tesh lubie frytki , tylko po co ci to wiedzieć?? Tematu nigdy nie zakładałeś??
    Ja tesh lubie frytki tylko z samą solą i ketchupem...LOL

leniwiec niedziwie się ze masz taka ksywkę:] czytac wypowiedzi chyba tez nielubisz:] ja uwielbiam zwłaszcza jak sie nudze i jak są interesujące a dlamnie to interesujace bo dowiaduje się jak inaczej mozna je przyżądzić frytki rządzą

TylerPL
    Guest

Może dziś sobie zrobię takie pyszne domowe... Ale muszę ich dużo zrobić... Tak z 2 kg ziemniaków (ja zwykle wywalam połowe ziemniaka do kosza bo nie umiem obierać... ) Czy po obraniu będzie 1kg frytek... a teraz wracam do fizyki bo dostałem dziś 1 z odpowiedzi...

Frytki na oleju po kotletach ; o ? xD hail frytki !! najlepiej to bylo jak bylem chory, na snaidanei maielm ochote na frytki, wrzucilem na olej i zakimalem z lekka... tkaie "mocno chrupkie" byly ^_^

leniwiec
    Guest

Rozumiem cię jush ,ale troszkę się dziwie dlaczego aż tak lubisz te frytki i szukasz sposobów na inne ich przyżadznie:P:P:P
    I proszę cię o wyrozumiałość użyłem aż dwóch zdrobnień "trochę" "głupawy" :P:P:P

Pozdro ...

TylerPL
    Guest

Jak bede mógł (może jutro rano) to dam zdjęcie tej góry frytek które zrobiłem

Uprawnienia umieszczania postów