Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Kto lubi frytki?

Re: Kto lubi frytki?

Ja kocham "frytki rewelacja" czyli frytki z sosem tatarskim smietana majonezem keczupem i roztopionym serem

Nie nie same fryteczki (najlepsze są te z kupne z mc cam takie dłudie i proste pyszne!!)bez żadnych dodatków prucz soli i czasem kethupu, a najlepsze są do kotleta:]

qłwa przez ten głupi temat tak mi się ich zachciało że polazłem do sklepu i straciłem 6.30(750+250g AVICO) na frytki grrrrrr... prosze wiecej bez takich tematów bo człowiek sobie forum przegląda niechcąco trafi na taki a potem kase buli za kawałek ziemniaka, normalnie skandal , powinni bana dawać za wykręcanie takich numerów

Ps .Ządam zwrotu kosztów jakie poniosłem jak coś to mam jeszcze opakowanie i paragon

TylerPL
    Guest

Hehe... też bym zjadł... Może w przyszyły piątek pójdę do Mc'D na frytki, bo w tygodniu nie mam czasu... :/ A jeszcze jutro będzie mnie może facet z fizyki pytał (( to kurde kolejną 1 z fizy dostane!

TylerPL z Mc'D są dobra i smażone 1000 razy na tym samym oleju :] A to pieroństwo rakotwórcze :]

Uwielbiam frytki, co najmniej raz w tygodniu jadam. Tylko z solą za to sporo do nich sypie

ja tez je lubie, z sola i sosem słodko-kwaśnym

Kuwert
    Guest

Frytki tylko robione, przysmażone na złotawy kolor + tak jak pisał sqqter SOS TATARSKI - Palce lizać

Najlepsze frytki są własnej roboty, a nie żadne Avico, czy inne Mc Gówno.
    W zależności od nastroju pożeram je z solą, keczupem, majonezem, sosem tatarskim.
    Obowiązkowo muszę mieć fryty co najmniej raz na tydzień przynajmniej z kilograma ziemniaczków.

Deathscythe
    Guest

Ja tam nie lubię frytek nie wiem czemu poprostu mi nie smakują :/

Uprawnienia umieszczania postów