Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: DREDY

DREDY

Jest ktoś w krakowie kto robi dredy?? chcem mieć dredy ale i tak jeszscze zostało mo troszkę zapuszczania włosków:] proszę o kontak albo jak znacie kogoś to dajcie znać:] pozdro:]^_^

Re: DREDY

||||||||
    ||O_O||
    || ||

sam sobie zrub

:/ niezbyt fachowa odpowiedź ale nic nie szkodzi:] (NIEPOTRAFIĘ) i czytałem o kolesiu który sobie sam robił i wyszło tak że robił 1,5 roku dred po dredzie:]

Mój kolega w miesiąc se zrobił sam super dredy.Popytaj znajomych,szczególnie tych w dredach,na pewno Ci pomogą.

http://www.reggae.zw.pl/ dział Dready, poczytaj sobie

TylerPL
    Guest

Ja jestem wogóle nie w temacie - to to się nie da zrobić w 1 dzień? - chodzi mi że u fryzjera...

cyclosternum
    Guest

tak tylko fryzjer zawoła XXX a nawed XXXXzł
    a czas robienia dredów to od 5/6 godzin do nawed do 12godzin (samego robienia)

pytałem u fryzjera to mi krzykęła za krutkie takie 10 cm bez doplatania sztucznych bez farbowania bez szydełkowania 450złO_O Niepolecam robienia u fryzjerów najlepiej ktoś z kraka jakby umiał to niechc da znac Sam niechce się za to brac!!

TylerPL
    Guest

A jak już mówimy o tym, to kto z was ma długie włosy? Ja juz zapuszczam od wakacji 2003r.... Spinam gumką, bo mi się zawijają na końcu... :/

Uprawnienia umieszczania postów