-
Heroina
Do heroiny:
Jeteś pod lupką paru osób cfaniaczku, radzę żeby ten samiec usambary doszedł. Mamy twoje dane, i rozmowy poszkodowanych na GG.
Rozwój sprawy będe tu naświetlal.
-
Re: Heroina
hahahahahaha niezłe, brzmi jak kryminał, ale zdecydowanie nie na to forum.
-
ja też coś kupowałem od heroiny i zobaczymy czy dojdzie
-
a ja chcialem kupic tego smitiego ale sie rozmyslilem
ps. Heroina jest ten z Gorzowa?
-
-
[url]http://terrarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16678[url]
-
a dokładniej:
Ch3OH: "Nom ja nie polecam. Kupilem od tego "pana" 4 kedziorki L3 kase na konto wplacilem w piatek w tamtym tygodniu a kedziorkow jak nie bylo tak nie ma.... UWAZAJCIE jak juz to za pobraniem... Ale ja osobiscie trzymam sie z daleka od oszustow"
Eriu: "Ja bałbym sie kupować u heroiny. Już drugi raz mnie zrobił w konia. Nabrał mnie na kwotę 43zł za murinusa L10 i 35zł za vagansa L7, czyli łącznie 78zł.
Heroina, jeśli masz coś na swoją obronę to napisz to tutaj. Ja próbowałem się z tobą skontaktować na 4 sposoby (PW, e-mail, SMS i gg (miałeś zaraz wracam, nie byłeś niedostępny)), a ty nawet nie raczyłeś odpowiedzieć."
-
Proponuje utworzyć jakąś listę oszustów na której będą znajdowac się osoby które oszukują w ten sposób inni będą wiedziec od kogo nie kupywac
-
-
Temat czarnej listy był już poruszany kamilu, niestety nic z tego. Ale w sumie to i racja bo to by było nie sprawiedliwe.
Jeszcze nie wiem czy to oszust, ale ma zadatki stąd ostrzeżenie.
Uprawnienia umieszczania postów