Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 120

Wątek: Okrucieństwo...

Re: Okrucieństwo...

Deathscythe dlatego go załozyłem .... i dobrze że meg go nieusuneła :]

juz to dawno widziałem , były juz dzieci w beczkach , wiec pocięte zwierzęta w beczkach nie robia na mnie wrażenia.

Deathscythe
    Guest

no coment...

dokładnie niebede komentował wypowiedzi Obcego...

Atrax Robustus
    Guest

Mysza1983 napisał(a):

> Fakt zabijanie powinno byc bezbolesne, ale większość tych
    > wypowiedzi jest tak dobra że żygać sie chce. Skoro ktoś może
    > zarobić na czymś czemu tego nie robić?

Dlatego jest tak, jak jest.

> Nawet ludzi zabija sie dla kasy a o dopiero zwierzątka.

True...jak widac na zalaczonych obrazkach.

> Ludzie masakrują samych siebie. I mamy stać w obronie zwierzątek.

Mamy lekcewazyc problem hodowli przemyslowych i bestialstwa dla zwierzat tylko dlatego, ze ludzie tez sie zabijaja? Mysle, ze powinnismy reagowac na wszelkie formy bestialstwa... i jedne i drugie, a nie tylko nasze "wewnatrzgatunkowe".

> Nie staje w obronie ludzi co masakrują cokolwiek, każdemu (prawie :-] ) należy się szybka śmierć.

Tu sie zgodze... jezeli juz sa prowadzone hodowle przemyslowe dla miesa, to powinno sie przynajmniej zapewnic jakies normalne warunki zwierzetom, a smierc powinna byc szybka... pomijam okaleczanie i zabijanie psow dla "checy", bo to wykracza po za wszelkie formy dysmozgowia

http://info.onet.pl/1019257,12,item.html

Podobna sytuacja a ofiarami sa ludzie a nie krowy czy psy... Czemu tym sie nikt nie przejmuje??

bo to też ludzie ich zabili.....

więc tu i tu winni są ludzie - a kto Ci powiedział ze tym się nikt nie przejmuje???? Poruszony został temat cierpienia zwierząt - a to ze ludzie cierpią ma wg. Ciebie oznaczać że zwierzęta też powinny??? I to tylko dlatego że ktoś ma taki kaprys??? Wybacz ale tok myślenia jest dla mnie żałosny.... :/

Jezeli nie ruszaja Cie "morderstwa i tortury" zwierzat... powoli znieczulica zlapie tez sfere mordowania ludzi.Moze jezeli to sie staje juz normalna to zacznijmy si epoprostu nawzajem wybijac.Moze to bedzie dobra rozrywka rozluzniajaca po pracy czy szkole. Dla mnie to jest chore. Nie dosc ze cofamy sie jesli chodzi o nasze czlowieczenstwo to jestesmy bardziej okrutni niz nasi przodkowie. Kiedys nalezac jeszcze do swiata przyrody homo sapiens walczylo o przetrwanie, a my?

Atrax Robustus
    Guest

Zgadza sie Obcy.
    Gdybys czytal dokladniej to, co wczesniej pisalem, to wiedzialbys, ze nie toleruje wszelkich przejawow niepotrzebnego i sadystycznego okrucienstwa.

Ale w zadnym wypadku nie ograniczam sie tu tylko do ludzi....zwierzeta tez zyja, tez cierpia.

Uprawnienia umieszczania postów