-
Re: Okrucieństwo...
Nie rozumiem jak można robić coś takiego:/??....Czemu...?? komuś to daję satyfakcję bo "wyżyje się na zwierzęciu" ?? Ludzie którzy tak robią są nienormalni ://// Szkoda ,że nikt nie wprowadził zasady coś ala "oko za oko ząb za ząb" wiem, żę to by też było odrażającym bluźnierstwem ,ale człowiek który wyżądza coś takiego musi choć trochę doznać tego co sam robi ,żeby mógł zrozumieć co robi ,bo taki człowiek zapewne nie myśli o tym co czuje zwierzątko....:////
Nie wiem co powiedzieć :/
Najgorze jest to ,żę taki człowiek napewno jest też brutalny w stosunku do ludzi
nie wyobrażam sobie ,żeby tak nie było://///////
Współczuje rodzinnie takich ludzi........://///
MAM NADZIEJĘ ,ŻE TACY LUDZIE CHOCIAŻ LUDZI OSZCZĘDZAJĄ....:/:/:/
-
Wszystko co piszesz jest generalnie prawdą i sprowadza się do tzw. "zrównoważonego rozwoju". Zwierzęta chroni się, ale z zachowaniem podstawowych praw/potrzeb miejscowej ludności (np. możliwość ograniczonego polowania, eksploatacji itp.). Niestety zawsze się trafią idioci, którzy wymyślą jakąś piękną oprawę dla głupiego zabijania dla sportu. Niezły przykład to angielskie polowania na lisy i działalność naszych "myśliwych".... shit.
...zaczynam pisać jak zielony, ale w wielu kwestiach się z nimi zgadzam.
-
Dokladnie
A o naszych mysliwych tez az zal pisac.
Czasem nie wiem, czy nie nazywac tego po prostu klusownictwem. Pare przypadkow zreszta znam.
-
straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli by się dało legalnei to pozabijałbym ludzi którzy robią takie rzeczy...
-
Oko za oko, zab za zab?
Wedlug mnie, jest to raczej dobre prawo.
Uznaje np haslo: "smierc za smierc" odnosnie do mordercow.
-
ja też myśle ze bez sensu jest więzienie bo tylko podatnicy płaca za utrzymanie zwyrodnialców, ale jest jeden haczyk - nie wszysycy którzy zabijają powinni być za to karani.... ludzie też mają prawo do zabijania dla przetrwania. Wiec prawo śmierć za śmierc nie do końca jest słuszne.
-
Tzn smierc za smierc, ale tylko dla mordercow - tak napisalem.
A morderca jest dla mnie ten, kto z premedytacja pozbawia zycia drugiego czlowieka.. by zabic.
Oczywiscie zgadzam sie z tym, co napisales powyzej.
-
Dokładnie tak powinno być zgadzam się w 100% takich ludzi to powinno się wyzabijać ...jak jush napisałem "oko za oko ząb za ząb" może nie zabijać ,ale takich człowiek powinien zaznać tego co sam robi...........:///// Choć trochę....!
-
Atrax Robustus tylko jeżeli weszła by kara smierci gineli by czasami niewinni ludzie znając polski wydział sprawiedliwości...
-
Oto wypowiedź mojego kolegi (przyjaciela o którym wspomniałem) na idok tych zdjec - "ja takie coś widze dwa razy do roku jak z tymi krowami, za duzo widziałem i za duzó sam robiłem żeby mnie to mogło ruszać" - tak wiec jak mówie kwestia wychowania. On poprostu nie wierzy w to że zwierzęta czują. Okrutników powinno się też podzielić na takich którzy to robią z nieświadomości i takich którzy to robią z premedytacją... np. kiedyś wiadziałem jak jacyś tubylce obrabiali żółwie morskie - po prostu masakra.... ale czy można ich uznać za okrutników i sadystów??
Uprawnienia umieszczania postów