Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 120

Wątek: Okrucieństwo...

Mieszany widok

Okrucieństwo...

Zdjęcia sa masakryczne i raczej dla ludzi o mocnych nerwach temat jest raczej dobry to wyrażania swoich odczuć na temat męczenia zwierzat i znęcania się nad nimi ...

http://www.fwz.jawsieci.pl/okrutnezdjecia/

Po zobaczeniu tych fotek ogerneło mnie dziwne uczucie... jest mi smutno i wogule chciałbym coś w tej sprawie zrobić ale w polsce to raczej nierealne i tymbardziej dla jednej osoby...

Re: Okrucieństwo...

:|
    nie wiem czy nie lepiej będzie jak się skasuje ten wątek..
    jestem w szoku to mało powiedziane.

Atrax Robustus
    Guest

Rzucilem tylko lekko okiem, ale nie dalem rady ogladac tego w calosci i dobrze.

Zreszta uwazam, ze w przypadku hodowli swin, takie zdjecia powinny byc pokazane w wiadomosciach podczas najwiekszej ogladalnosci.

meg11 ale chyba lepiej jezeli więcej osób to zobaczy może ktoś zdecyduje sie zrobić jakieś kroki w tym kierunku... chociaz wkońcu to Polska...

Atrax Robustus
    Guest

Nie kasuj tego meg.
    Jest tu wyrazne ostrzezenie, wiec kto nie chce, niech nie oglada.
    A sprawa powinna byc naglosniona.
    Sam zobaczylem tylko jedno zdjecie i kawalek nastepnego, ale dalej juz mi sie nie udalo.. zreszta domyslam sie, co tam jest.

Zastanawiam sie tylko, dlaczego kary za znecanie sie nad zwierzetami sa tak niskie...

nad zwierzętami ludzie sie litują, ale nie z litości czy współczucia wchodzicie na rotten czy ogrish!! o czym to świadczy??
    "pies uratowany od zakatowania ostrym narzedziem"- tylko po co?? zeby dłużej cierpiał??
    nie rozumiem i nie zrozumiem mimo iż sam uwielbiam zwierzaki i mam ich całą masę.
    żeby nie było nieporozumień, też nie popieram męczenia zwierzat, a ludzi którzy robią to dla przyjemności wieszałbym za jaja na słupach!!!

Atrax Robustus
    Guest

Nie wchodze na rotten i ogrish.
    Rotten to strona dla zboczencow, ogrish zreszta tez.
    Oprocz pokazywania zwlok po samobojstwach, zdjec z wojen itd. te obie strony nie maja zadnej wartosci, ni medycznej, ni moralnej.

Wiec chcialbym, aby ta dyskusja nie przerodzila sie w dyskusje o rottenie, bo to gowno nie jest tego warte.

Natomiast tamta strona owszem, jest... moze wreszcie paniusie zastanowia sie w koncu 2x zanim kupia krem "testowany dermatologicznie" lub futerko z norek.

Jezeli chodzi o wspolczucie dla zwierzat, Foxtrott, to jest ono u mnie takie same, jak i wspolczucie dla biednych i pokrzywdzonych ludzi.

Deathscythe
    Guest

Ja mam mocne nerwy i obejżałem do końca :/ aż mi się żal zrobiło tych zwierzaków i coś powinno się robić w tym kierunku w Polsce, ale czy to realne...

Atrax Robustus powiedział...

"Zastanawiam sie tylko, dlaczego kary za znecanie sie nad zwierzetami sa tak niskie..."

Czemu kary w polsce są ogólnie niskie ?? powiesz mi czemu kary za pedofilie sa takie niskie ?? przecież niema chyba nic gorszego co może spotkać małe dziecko niż "zły dotyk" ... wkońcu ktos to kiedyś dobrze ujął to boli przez całe życie...

Ludzie którzy robia takie cos zwierzetom dla przyjemności są poprostu nienormalni... jak można się zachwycać lub podniecać widokiem zwierzaka który umiera na twoich oczach i to z twojej ręki...

A co do tego ratowanie już przypadków beznadziejnych np. jak ten doberman (podejrzewam że to doberman) z zdjęcia który był uratowany spod "ostrego narzędzia" jest dla mnie też głupotą... powinno sie tego psa humanitarnie uśpić powieważ te rany będą już oddzaiływac na niego do końca żywota...

Aż przypomniało mi się jak nieraz podczas "rodzinnych imprez" na wsi, wujkowie chwalili się jak to oni się "pozbywają" młodych kotków. Topienie (oczywiście wszystko dokładnie opowiedziane), nabijanie na widły żucanie o ściane. Masakra....

Uprawnienia umieszczania postów