Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Coś denerwującego............

Mieszany widok

Nightwolf
    Guest

Coś denerwującego............

Czy nie denerwuje was jak na tcp dział pająki piszą jakieś ciecie i pytaja sie czemu mój pajączek nie je albo czemu niewychodzi z norki itp. Ja bym coś z tym zrobił jak bym miał jkąś władze..............................

Re: Coś denerwującego............

Tak stareńki już towidze, to byś siedział tylko przed kompem i posty kasował/zamykał :P:P zresztą admini całkiem dobrze sobie radzą

Atrax Robustus
    Guest

Tak, wkurza mnie to.
    Moze dlatego pisze tylko w co 15-stym temacie.
    Zaden taki post nie pozostaje nieskontrolowany, a wszystkie takie topicsy sa zamykane or kasowane.

A Ty, co bys zrobil, gdybys mial wladze?

Według mnie dobre byłoby takie rozwiązanie jak na phasmodea.prv.pl
    zeby móc pisać trzeba poprosić o autoryzacje (i to już zniechęci niektórych, co by chceili głupie posty pisać) A jak się pisze jakieś głupoty to się zostaje usuniętym

Atrax Robustus
    Guest

BTW - na nadmiar pracy nie mam co narzekac. Jest tez morda.

O dziwo dziennie pojawia sie tylko z 2 glupie watki. Czesc jest kasowana, czesc zamykana.

A mentalnosci ludzi nie zmienisz.
    Nie kazdy wie, ze przed wejsciem na forum powinno sie RTFAQ lub skorzystac z wyszukiwarki.

Mozesz pobanowac kazdego, kto zada takie pytanie, ale co to da, skoro przyjda inni.
    Po to wlasnie sa moderatorzy. Zeby wszystko mialo jakies rece i nogi.

NIghtwolf a Ty co? Z choinki żeś się urwał?

TylerPL
    Guest

A mnie wkurza to, że co pewien czas nie wiadomo czemu mi się wylogowywuje nie wiadomo czemu i znów muszę na wszystjich tematach klikać WYŚWIETLAJ PŁASKO... I to jest moim zdaniem bardziej wkurzające...

Dark Raptor
    Guest

Mam to samo...

...a co do tematu. Zdarzają się "zupełnie zieloni", którzy bez patrzenia walą posty, bo to dla nich najłatwiejsze i najbardziej oczywiste wyjście (ciekaw jestem ilu starych wyjadaczy np. zapoznało się dokładnie z regulaminem).
    Samo FAQ tak świetnie się maskuje, tak że ciężko do niego trafić (pisałem już o tym parę razy).
    A najmniej zabawne są niektóre odpowiedzi. Niektórzy potrafią tak zjechać człowieka, że potem raczej nie odwiedzi tego forum... a szkoda, bo może zniechęcamy nowych terrarystów i podsyłamy ich konkurencji. Za przykład popatrzcie na ten post o ukąszeniu przez Avicularię... a jest tego pełno.
    Ku przestrodze...

Atrax Robustus
    Guest

To tez prawda.
    Dlatego wlasnie takie tematy sa zamykane. Jakby wszyscy zaczeli po sobie jechac, to juz w ogole bylby cyrk.

Ale masz racje, sa tez i pytania, na ktore nie ma odpowiedzi w FAQ, a na ktore potrafiloby odpowiedziec dobrze dziecko po ukonczeniu podstawowki.

Dark Raptor napisał(a):

>bo może zniechęcamy nowych terrarystów i
    > podsyłamy ich konkurencji.

A u "konkurencji" jelopow zniechecam ja :> Wiec jest rownowaga Nie ma sie co bac

Uprawnienia umieszczania postów