-
co sodzicie o tych ludziach??
witam co sadzicie o ludziach ktorzy chodza po domach i prosza o kase daja jakies etykietki co im jest i wogole??
-
Re: co sodzicie o tych ludziach??
W większość niestety oszuści, reszta to po prostu ludzie którym w życiu nie wyszło, tych jest w stosunku do oszustów dość mało
-
bo wlasnie hmm mieszkam w szwecji i przed chwila przyszedl do mnie Polak i chcialm mi sprzedac akwarele (takie obrazy) i kurde nie kupilem a teraz zaluje :/...
-
Jak ludzie chcą zarobić to robią różne rzeczy w tym i nawiedzają nasze domy...
-
Może z innej beczki.
Ale mnie jedno tak denerwuje ,że szok. Ide sobie ulica i facet zaczepia i prosi na bułke albo na zupe bo jest strasznie głodny....
Tylko ,że wali od niego wóda i tanimi winami na kilometr. Tacy ludzie mnie załamują i przeważnie słyszą odemnie parę niemiłych zdań.
Oczywiście i są ludzie co im w życiu nie wyszło.
Takim to potrafię kupić coś do jedzenia ale najbardziej mnie cieszy fakt ,że dziękują oni z całego serca i co najważniejsze szczerze. To widać po człowieku który zbiera na chleb a który na winko.
-
Ja zawsze jak widze takie osoby, to kupuje im jedzenie, ale pieniedzy nie daje.
Jesli chodzi o ludzi z etykietkami lazacych po domach, to u mnie na podworku zawsze jest pies.
-
ja jestem uprzedzona do cyganow ktorzy chodza po domach ale zbieraja tylko pieniadze.kiedys przyszla jakasKobieta w ciazy tez cyganka i dalam jej troche chleba i jakies jablka ...niby podziekowala ale potem zobaczylam to za blokiem ... lezalo na ziemii...zrobilo mi sie przykro ....
ale sa tez tacy ze przychodza i prosza wylacznie o cos do jedzenia a jak chce sie im dac troche pieniedzy stanowczo odmawiaja,,,,,
ale najbardziej czego nie nawidze to te pieprzone pasozyty ktore przychodza i wciskaja mi kit ze jest 11 przykazan bozych .... zgroza.;//;/;/
-
Do mojego kolegi przyszedł facet i powiedział że na piwo chce
-
do mnie to raczej tacy nie przychodzą co chcą na jedzenie czy cos w tym stylu - ale przychodzą inni nie bede pisał kto bo zaraz jakś wojna religijna sie zrobi - ale kazdy wie o co chodzi - to mnie bardzo denerwuje.....
-
Mnie z kolei oni specjalnie nie nawiedzaja.
Ostatnio nawiedzili jednakze kolezanke.
Dzwonia do domofonu, ona odbiera, a tu:
"- dzien dobry, nazywam sie tak i tak, czy wiesz, dlaczego na swiecie jest tyle problemow, ktorymi Bog rzekomo sie nie interesuje?
- Tak, bo wy jestescie"
I koniec rozmowy.
Nie jestem przeciw jakiejkolwiek religii, ale pchanie sie ludziom w domy z takimi haslami to troche kiepska sprawa.
Uprawnienia umieszczania postów