-
Re: co sodzicie o tych ludziach??
Gdy mnie nagabują na ulicy to przedstawiam im swoją "pozytywną" wizję świata i istoty ludzkiej. Szybko rezygnują z "nawracania" mnie :-)
-
Zgadza sie.
Wlasciwie nie mam nic przeciwko tym ludziom. Niech wierza w co chca, bo maja do tego prawo, ale niech dadza sobie spokoj z akcjami propagandy. Tak bedzie lepiej i dla nich i dla innych.
-
heh - kiedys u sąsiada odbywała sie kolejna libacja alkoholowa - no coz - sąsiadów sie nie wybiera ani ludzi dzwoniących do drzwi takze :/ .... wyobrazcie sobie sytuacje - dzwoni dzwonek do drzwi, otwieracie mając lat 12 czy 13 ( nie pamietam dokladnie ile mialem wtedy lat ) a moim mlodym i nieskalanym oczętom ukazuje sie goła, fstrętna, pomarszczona stara pijaczka ktora cos mamrocze pod nosem ze jej wszystko zabrali na wino i prosi o jakies ubrania. Normlanie ===> o_O
... wiec jehowi, cyganie i inne cuda to pestka =]
-
A mnie jednego dnia dwóch meneli zaczepiło i mówią: "daj chociaż złotówkę, bo na piwo zbieram..." Usłyszeli stanowcze NIE! i poszli dalej. Ale innym razem szełem ulicą i jadłem zapiekankę z A-Petit'a (taką dużą), i jak już nie mogłem to chciałem wyżucić do śmieci i nadle zanim to zrobiłem to jakaś młoda dziewczyna (może miała 20 lat) podbiegła do mnie i zachrypłym głosem zawołała "nie wyrzucaj!". To jej dałem, ale miała gardło totalnie zjechane tanim winem... Aż żal takich młodych ludzi...
-
a moze miała gruzlice i polowe pluc i gardła zostawiła w atmosferze :P ?? heh ...
Uprawnienia umieszczania postów