Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: co sodzicie o tych ludziach??

Mieszany widok

co sodzicie o tych ludziach??

witam co sadzicie o ludziach ktorzy chodza po domach i prosza o kase daja jakies etykietki co im jest i wogole??

Re: co sodzicie o tych ludziach??

W większość niestety oszuści, reszta to po prostu ludzie którym w życiu nie wyszło, tych jest w stosunku do oszustów dość mało

bo wlasnie hmm mieszkam w szwecji i przed chwila przyszedl do mnie Polak i chcialm mi sprzedac akwarele (takie obrazy) i kurde nie kupilem a teraz zaluje :/...

Deathscythe
    Guest

Jak ludzie chcą zarobić to robią różne rzeczy w tym i nawiedzają nasze domy...

WaRiaT_1986
    Guest

Może z innej beczki.
    Ale mnie jedno tak denerwuje ,że szok. Ide sobie ulica i facet zaczepia i prosi na bułke albo na zupe bo jest strasznie głodny....
    Tylko ,że wali od niego wóda i tanimi winami na kilometr. Tacy ludzie mnie załamują i przeważnie słyszą odemnie parę niemiłych zdań.

Oczywiście i są ludzie co im w życiu nie wyszło.
    Takim to potrafię kupić coś do jedzenia ale najbardziej mnie cieszy fakt ,że dziękują oni z całego serca i co najważniejsze szczerze. To widać po człowieku który zbiera na chleb a który na winko.

Atrax Robustus
    Guest

Ja zawsze jak widze takie osoby, to kupuje im jedzenie, ale pieniedzy nie daje.

Jesli chodzi o ludzi z etykietkami lazacych po domach, to u mnie na podworku zawsze jest pies.

ancur
    Guest

ja jestem uprzedzona do cyganow ktorzy chodza po domach ale zbieraja tylko pieniadze.kiedys przyszla jakasKobieta w ciazy tez cyganka i dalam jej troche chleba i jakies jablka ...niby podziekowala ale potem zobaczylam to za blokiem ... lezalo na ziemii...zrobilo mi sie przykro ....

ale sa tez tacy ze przychodza i prosza wylacznie o cos do jedzenia a jak chce sie im dac troche pieniedzy stanowczo odmawiaja,,,,,

ale najbardziej czego nie nawidze to te pieprzone pasozyty ktore przychodza i wciskaja mi kit ze jest 11 przykazan bozych .... zgroza.;//;/;/

Do mojego kolegi przyszedł facet i powiedział że na piwo chce

do mnie to raczej tacy nie przychodzą co chcą na jedzenie czy cos w tym stylu - ale przychodzą inni nie bede pisał kto bo zaraz jakś wojna religijna sie zrobi - ale kazdy wie o co chodzi - to mnie bardzo denerwuje.....

Atrax Robustus
    Guest

Mnie z kolei oni specjalnie nie nawiedzaja.
    Ostatnio nawiedzili jednakze kolezanke.
    Dzwonia do domofonu, ona odbiera, a tu:
    "- dzien dobry, nazywam sie tak i tak, czy wiesz, dlaczego na swiecie jest tyle problemow, ktorymi Bog rzekomo sie nie interesuje?
    - Tak, bo wy jestescie"
    I koniec rozmowy.

Nie jestem przeciw jakiejkolwiek religii, ale pchanie sie ludziom w domy z takimi haslami to troche kiepska sprawa.

Uprawnienia umieszczania postów