Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Half-Life 2 Waszym zdaniem

Half-Life 2 Waszym zdaniem

Co powiecie na temat H L 2 ???

Moim zdaniem cos pieknego niesposob sie od niej oderwac....

Re: Half-Life 2 Waszym zdaniem

podpisuje sie pod tym podobno jacys kolesie chca zrobic "prawdziwego" half-life'a sourcer bo ten co robi Valve bedzie mial tylko zmienione cienie i fizyke

Szczerze? Hmm... gra ciekawa... BARDZO świetna fizyka gry! Naprawde... to jest duzy plus... grafika tez ładna, ładne textury... Ale ten cały zachód z samą instalacją HL2 mnie przeraziło! Nienawidze takich rzeczy jak musisz mieć inny programik potrzebny by móc zainstalować grę (tutaj Steam). Kompletny idiotyzm! A jak ktoś nie ma połączenia internetowego? No trudno, to sobie nie pogra bo przy instalacji Steam musi sie polączyc z netem i zaktualizować pliki... PARANOJA!!! W dodatku na 512MB ramu 'jąka się", tzn. rwie sie co jakis czas i zatrzymuje się.... Bez sesnu... :-/ Niby jest patch do tego, sciągnolem, juz mniej haczy :> Ale jest sa inne bugi... np wyskakują takie krzaki, jak np, postacie się krzaczą, dźwiek, menu tez... nic nie mozesz zrobic tylko alt+tab i wymusic gre do jej wyłączenia... W tym miejscu ZGON!
    A klimat... miejscami nawet ciekawy... ale tak pozatym to się ciągnie jak glut z nosa! Monotonne troche jak dla mnie... Wogóle całkowicie inny klimat jak w poprzednich wersjach... tam też przynajmiej wiedziałes mniej wiecej o co chodzi i co masz robic... A tutaj? Karzą Ci gdzies isc to idziesz... rozwalasz pałarzy i robale... i idziesz dalej... i tak cały czas, do czasu aż ktoś inny nie karze ci iśc w inne miejsce... I tak nie wiesz o co chodzi.... :-/ HL o wiele ciekawsze było od HL2...
    Wogóle ten cały szum z wyjsciem samej gry... ile czasu trzeba było czekac by się pokazała...

Fizyka gry powaliła mnie tutaj na kolana... jak już wspomniałem grafika też ładna... ale jak dla mnie lepiej gra się w dooma III Klimat ma nie porównywalnie lepszy!!!

...To takie skromne zdanie... I proszę zabardzo nie wypowiadać się na temat mojej wypowiedzi... ponieważ każdy ma swoje zdanie... i każdy ma swoją ulubioną grę... a o gustach przecież się nie rozmawia ;-)

TylerPL
    Guest

Hehe... Niech zgadnę, pirat? Ja mam oryginała i w 100% jest sprawny i wogóle się nie krzaczy!!! A gra jest super!!! Ale CS:S jest do dupy! Najlepszy dalej CS 1.6!!!

haha cs1.6 to jest dopiero porazkowa gra ;/ 1.5 rlz !!!! to co sie wyprawia w 1.6 to jest paranoja ;/ ludzie ktorzy w cs graja krotko tego nei zauwaza ale to co ja zobaczylem ;/ wstyd..... heady w 1.6 wchodza praktycznie z wszystkiego i w kazdej pozycji .. np: biegne z mp5 strzelam na oslep a tu head ;/ poza grafika to kompletna klapa ;/ n00by i osoby ktore nie potrafia graC w cs, w 1.6 poradza sobie bezproblemu ;/ 1.5 wymiata !!!

TylerPL
    Guest

Tak sie składa, że dziś grałem w 1.5 w cafeji internetowej z kolegami, a w domu zawsze w 1.6. Więc mam jakieś porównanie. Więc w 1.6 dużo łatwiej się strzela serią np. z M4A1. Od razu zabijasz!!! A gra ma tak niedopracowany silnik, że nawet jak walniesz w głowę to Ci tego nie zaliczy jako headshot!!! A w 1.6 jest prawda- walisz w łeb - łebszod, jak nie to nie. A jak dziś grąłem to pare razy zaledwie walnąłem heady, chociaż zawsze wale w głowę. Tak więc CS 1.6 RULEZ!!!

soltys_szczecin
    Guest

widzialem u kolesia .. MIODZIO gierka .. ehh

niestety narazie nie na moj sprzet

Ja tam bardziej czekam na S.T.A.L.K.E.R.A, pobije halfa na głowe podejrzewam, ponieważ, miałbyć do testowania grafiki tylko moduł, a zrobili gre więc cienie, ect gry będą bardziej dynamiczne niz w HF.

TylerPL
    Guest

Nie HF tylko HL2!!!

Nie, nie zgadłeś! To właśnie nie pirat! Kupiony w dniu premiery! ORYGINAŁ!!!

I tak wciąż uważam, że w Doom'a III lepiej sie gra!! A co do kolejnej gry... stalker... hehe... ja czekam Unreal'a III!!! To dopiero bedzie gra!! :-)

Uprawnienia umieszczania postów