-
Grafika komputerowa!
Na jakiej zasadze to dziła? Jak się to robi? Ma ktoś linka do jakiejś stronki polskiej bo ja niemogę znaleźć i chciałbym się tego uczyć!! Ale jak? Wiem że to głupie pytanier ale może jest ktoś kto sie tym zajmuje!!??!
-
Re: Grafika komputerowa!
acha i jakie są do tego programy?>? czy mugłby mi ktoś przesłac taki program meilem jezeli sie ga?
albo stronke gdzie moge to zciągnac??:/
-
Na poczatek wypadaloby, abys zdecydowal sie, czy pracujesz w grafice 2d, czy w 3d.
2d jest praktyczniejsza o tyle, ze mozesz projektowac layouty... czasem nawet i za kase.
A 3d... z reguly uzywa sie dla przyjemnosci samego tworzenia, bo nauka jest dosc dluga .
Ja bawie sie troche w 3d studio max.
Oryginal warty okolo 20 000 zl, o ile dbasz o takie szczegoly.
Podoba mi sie jeszcze Maya.
Chyba, ze wolisz cosik darmowego, to bardzo fajny jest Blender.
A jezeli lubisz isc na latwizne, to sciagnij bryce. Nie jest taki zly, ale banalny.
O wiele lepiej byloby, gdybys skolowal sobie maxa.
W zalaczniku masz 1 z moich pracek.... o ile sie zamiesci.
-
-
Bryce jest spoko do robienia abstrakcji.. lub takich tam.
Ale do modelowania lepszy max.
Gdyby te zdjecia zawalaly serwer, to niech moderator wywali te posty.
PZDR.
-
ej a ja niemoge nigdzie bryce znaleźć na solusku też nie i maxa też
-
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=13185&t=13184
Na jakiej zasadze to dziła? Jak się to robi? Ma ktoś linka do jakiejś stronki polskiej bo ja niemogę znaleźć i chciałbym się tego uczyć!! Ale jak? Wiem że to głupie pytanier ale może jest ktoś kto sie tym zajmuje!!??!
-
:/ atrax możesz mi go przesłac ?? meilem albo jest ktos jeszcze umiejacy takie sprawy??
-
3dStudioMAX?? Mailem?? To se ne da, te programy troche zajmują... Jest sporo stronek o tworzeniu grafiki (glownie 3d) Poszukaj na google. Do 2d, potrzeba wiecej talentu moim zdaniem, a nie umiejetnosci.
-
Zgadza sie
Ile razy zasiadalem do 2d, tyle razy konczylo sie to na placzu i zgrzytaniu zebow
Uprawnienia umieszczania postów