Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Trzecioklasiści (gimnazjum)

M.I.R.A.S.
    Guest

Trzecioklasiści (gimnazjum)

Hej jak wam poszly testy?moim zdaniem nie byly za trudne ale niektore rzeczy byly podchwytliwe.

Re: Trzecioklasiści (gimnazjum)

ja zadnych testów nie pisałem...

Co prawda ja testy mialem rok temu ale,
    mialem 75pkt(40 matma). Bylo co swietowac. Probne sa zawsze trudniejsze takze nie zalamujcie sie jak ktos bedzie mial zly wynik. Do glownych jest jeszcze czas aby nadrobic zaleglosci.

Jak nie uczyłeś się na bieżąco to zaległości z większego okresu niż miesiąc nie nadrobisz choćbyś na głowie stawał :| A zresztą egzamin gim. jest łatwy i w 95 % składa się z myślenia i wyciągania wniosków a tylko w 5 % z wiedzy i to takiej najbardziej podstawowej, np. "Podaj trzy przykłady walk narodowo-wyzwoleńczych Polaków podczas okupacji" (przykład o ile dobrze pamiętam autentyczny - z zeszłego roku). To chyba nie trzeba mieć trzech fakultetów żeby napisać o powstaniach a jak ktoś sobie zapomniał kiedy było któreś powstanie to o wojnie też mógł napisać :/ To tylko takie moje odczucia jako że ja miałem okazję skończyć "wyższą szkołę podstawową" w czerwcu br.

testy na koniec gimnazjum byly naprawde banalne , a jeszcze biorac pod uwage ze byly (przynajmniej u mnie bo nie wiem jak gdzie indziej) 2 probne to juz calkiem luz

Ja mialem razem 85 pkt. i byl to wynik dosc przecietny na tle reszty mojej klasy.

ancur
    Guest

ja pisalam te testy jako pierwszy rocznik.dla mnie byly banalne.nie uczylam sie zbytnio.z polaka nawet nie przypuszczalam ze napisze na 47ptk(!!)
    wg mnie cala ta reforma szkolnictwa jest pokichana !!
    gimnazjalisci jeszcze tego nie wiecie ale napewno to odczujecie jak pojdziecie to szkoly sredniej ; / ; /

jesli wybierzecie cos w rodzaju liceum profilowanego to wam serdecznie wspolczuje tak jak sobie ; / ; /

jesli chodzi o polski to 2 lata nic nie robilismy bo w programie na pierwsze 2 lata jest sam podrecznik a w 3 klasie mamy co tydzien inna lekture i czasem nie da sie nadazyc...

wiem ze to za wczesnie ale juz zastanowcie sie nad matura !!

mi zyczcie powodzenia (zdaje ruski jazyk) ; / ; /

TylerPL
    Guest

Ja rok temu miałem 80pkt. 39 z humana i 41 z matmy...

Ja teznic nie pisalem:> 3 i 4 stycznia sa probne egzaminy :/

Ja pisalem test 1.5 roku temu.. nie polecam się uczyc.. jest to calkowita strata czasu poniewaz zadania sa proste i tak jak to mowia jest to piziom zadan na tróje. Ja mialem 87 pkt. i dotego porobilem same glupie bledy :P Naprawde test gimnazjalny to nie powod do zmartwien.

ja też miałem 87........47 z matmy 40 z humanistycznego

Uprawnienia umieszczania postów