Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Aliens.Vs.Predator

Re: Aliens.Vs.Predator

>to nie zaden Alienopies tylko maly Predalien :P bys gral kiedy w AvP czy AvP2 to bys wiedzial :P

Chodziło mi o to że w jednej części Aliena ... Obcy wyszedł z psa i niebył żadną krzyżówką... tak jak tu... że wyszedł z pPredatora i jest krzyżówką... kapiszo ??

aha no to sorry ale troche zagmatwane to co napisales

nie no panowie.. jak w ogole mozecie porownywac "alieny" i "predatory" do tego badziewia jakim jest avp?? film krecony na sile z beznadziejna fabula.. dla mnie porazka..

zgadzam sie morda...ZENADA..nigdy wiecej.Dawno sie tak nie zawiodłem film na poziomie ławeczka z polskimi bossami kinematografii

kazdy ma swoje zdanie jednym sie podobal a innym nie mi sie podobal i czekam na nasteona czesc

Mi tez ten film sie podoba.

Pozdrawiam Damian

daamiaan@poczta.fm
    Telefon 508633790
    GG 3214841

Być sobą i trzymać swego zdania

Ekhm, tak sie składa że w trzeciej części z psa WYSZŁA hybryda xenomorpha Był mniejszy i słabszy, i bardziej pochylony niż normalnie. A z predatora oczywiście wychodzi predalien (pozdro dla grających w avp )
    Co do filmy to u nas premiera dopiero w ten weekend ale na pewno obejrze, jestem wielkim fanem serii Aliens i Predator (szczególnie łowcy)

premiera dopiero w ten weekend??????

ja byłem na tym w kinie dokładnie 12 listopada
    no chyba że chodzi Ci o Grudziądz

Chodzi mi o Grudziądz Tam jest jedno dobre kino, wszystko cacy, tylko premiery z tygodniowym poślizgiem :/

no ja AvP ogladalem 20 sierpnia i sie nie zawiodlem na filmie

Uprawnienia umieszczania postów