Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Aliens.Vs.Predator

Aliens.Vs.Predator

ogladaliscie ten film?? Moim zdaniem jest super tylko szkoda ze malo walki spodziewalem sie cos lepszego ale i tak film jest git mam nadzieje ze szybko nakreca 2 czesc

Atrax Robustus
    Guest

Re: Aliens.Vs.Predator

Nastepna czesc zapewne bedzie. Chocby po tej koncowce mozna sie juz domyslec.
    W sumie nie zawiodlem sie. Film byl calkiem w porzadku... oprocz tego, ze ta mala hybryda alien-predator, ktora wyskoczyla z predatora wydawala dzwieki, co w kosmicznej prozni prawa miec nie moglo ... ale efekt byl elegancki.
    Film jednak oglada sie bardzo przyjemnie i nie narzekalem na niedobory w walce. Jako takich nie zauwazylem.

Ciesze sie ze film sie podoba, moze tez sie na nim nie zawiode Ale na wersje kinową nie mam zamiaru isc, poczekam na rezyserska na dvd

ten film sciagnelem o ile mnie pamiec nie myli tydzien po premierze w stanach i nie powiem bo odrazu po sciagnieciu zaczolem ogladac i mi sie bardzo podobal dlugo czekalem na ten film tylko jestem ciekaw kiedy bedzie nastepna czesc napewno tez bedzie fajowa

Atrax Robustus
    Guest

Deto - Mna sie nie sugeruj, bo ja jestem malo wymagajacym widzem.
    Wszystkie filmy, ktore zostaly totalnie zjechane przez krytyke i ludzi na forum, zwykle mi sie podobaly, bez wzgledu na to, czy byl to Butterfly Effect, czy jakis film akcji.

... do AVP mam poza tym sentyment ;] Mysle, ze warto poogladac. Ja sie nie zawiodlem i polecam.

beda jeszcze 2 częsci AvsP... ale beznadziejne było to że wsadziłą ręke do czaszki Aliena i jej sie nic niestało ;-) No i jak jej na ryju wypalił znaczek ... to powinno jej wypalić wszysko... no i jeszcze to że musiała troche mocno ta królową alienów przywiązać że ona się niezerwała :] No i zmutowany alienic który wyszedł z predatora.... w innych częściach Aliena jakos niewyszedł Alienopies ;-) Coś by sie jeszcze znalazło... ale ogólnie film fajny ;-) Opłacało się iśc do kina :]

Olaboga - weźcie ode mnie AvP. Film dno... takie jest moje zdanie. Widziałem go raz i od razu go skasowałem. Bardzo się zawiodłem. Nie ma to jak trylogia Obcego i dwa Predatory...

Ja tez mam sentyment, ale radze Ci obejrzec ten film jescze raz w wersji reżyserskiej (jak tylko bedzie dostepna) bedziesz mial jeszcze lepsze wrazenia

to nie zaden Alienopies tylko maly Predalien :P bys gral kiedy w AvP czy AvP2 to bys wiedzial :P

Tez aoglądąlem. Fil będzie podobal się każdemu kto lubi klimaty Aliena i Predatora. Szczególnie fanie praedatora będą zadowoleni........jest pokazany w całości w kilku ujęciach co na pierwszych 2 częściach rzadko miało miejsce.

Uprawnienia umieszczania postów