-
Re: ciekaw jestem wynikow??
na tej kartce co były te włosy są kropki (tnz tak jak na kostce), w słoiczku jest kartka i tam są rozrysowane te znaczki z karteczek. Wg nich trzeba poukładać na tej kostce te kartki...............tylko mi brakuje jednej.. Jak zrozumiecie co tu napisałem to dobrze
-
zanim włączy sie film na scianie pojawia sie przez chwile krzyzyk, ktory potem(na "czystej" już ścianie) nasiskasz i znajdujesz sejf do którego kod jest na stronce ze znalezionej kartki papieru.... w sejfie jest srubokret ktorym otwierasz drzwi
być może jest tonapisane gdzies niżej ale nie czytalem wszystkich postów
-
aha....... po co otwierać ten dziennik.....co tam jest... bo ja nic nie znalazłem
-
złożyłem kostkę i ....... nie mam pojęcia co dalej
-
Na końcu dziennika jest cd wkładasz je do opakowania i kładziesz na półce tam kaj zdjęcie browara kadzidełka.potem trzeba to kadzidło odpalić i udeżyć pałeczka w tą miske.wyszedł ci może jakiś kod bo nie mam pojęcia jak zdjać temu skieletowi ten łańcuch??
-
gdzie te zdjęcie położyć i które???? a kodu też nie mam
-
zdjęcie faceta włóż do ramki i połóż z tyłu za tymi miseczkami dwoma.Potem bierzesz cd wsadzasz do pudełka kładziesz przed zdjęciem.Obok możesz położy te takie czarne pałeczki (kadzidła) browara obok i jeszcze coś bo jak zapalam kadzidło i udeżam w dzbaneczek to pisze "i can almost feel the dead person's spirits " czyli chyba należy jeszcze coś położyć obok zeby przywołać jego dusze
-
mi sie wydaje ze jednak zdjecie tej kobiety(wnioskując z pamiętnika)
aha gdzie są kadzidełka i kartka przy lampie, i jeszcze jakaś jedna
-
Re: drugi pokój
a gdzie jest zapalniczka????
-
Ale który adres URL mam wpisć? Powidzcie!
Uprawnienia umieszczania postów