Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 106

Wątek: ciekaw jestem wynikow??

Re: ciekaw jestem wynikow??

cholera, nerwy mi puszczaja, nie pojde spac jak tego nie rozwiąże :/ nie moge kartki przy lampie znalesc :| paranoje

ja zarwalem cala wczorajsza noc, padlem kolo 7 rano.. dzis prawdopodobnie bedzie powtorka.. nie odpuszcze
    :>

a kostke sie wam zrobiła?

PRZESZEDŁEM, NIE MOŻE BYĆ ZDJĘCIA NA PÓŁCE A PIWO MA BYC ZIMNE, ZEBY JES SCHLODZIC W SADZCIE DO LODÓWKI JE A POTEM ZGASCIE SWIATŁO PO CHWILI POŁÓŻCIE JE NA PÓŁCE, ZAPALCIE KADZIDEŁKO I ZADZWOŃCIE ;D;D;D

Przeszedłem ale widze że pierwszy nie byłem. Heheh fajne, mocno wciąga, tylko za koniec to ja chce jakiś puchar.

Dobra, ale teraz ten niebieski:
    http://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php
    przeszedł ktoś ??

cale forum by sie podzielic musiało , ale fakt, az sie chce jakiejś nagrody :P

nie, jutro sie za niego zabiore, mam nadzieje ze znajde jakies wskazówki tutaj

Tylko nie dawajcie w tygodniu takich linków bo ja musze rano wstawać hehehehe

ZWYCIESTWO!!!!

dobra nagroda tez bedzie...
    juz nie wiem kto z was byl pierwszy, niech zwyciezca napisze maila z forum 2me, pajaczek czeka.

mam juz kolejne rebusy znalezione, sa nie do ugryzienia..przynajmniej narazie sobie nie radze, niebawem wkleje link do nich bedzie nad czym wspolnie posiedziec.

Uprawnienia umieszczania postów