Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 106

Wątek: ciekaw jestem wynikow??

Re: ciekaw jestem wynikow??

hmm teraz kiedy odblokowalem klodke, zaznaczam pudelko, wszystko co sie dalo ulozylem na polce wyswietla mi sie przy dzwonieniu ze wciaz czegos brakuje...

mam!!!!!!!!!!! <jupi > Katke na której były włosy też trza podpalić i tam będzie układ znaczków na kostce <JUPI>!!!!!!!!!!

wiemy :P, ale teraz co z tą cholerną kostką rozłożoną zieloną?

SD AS
    Guest

Na tej kartce na której były włosy masz takie liczby zapisz je sobie na kartce.potem wyjmij pigułki z pojemnika a na dne jest kartka narysuj sobie ich odpowiedniki na kartce.jak masz takie zielone coś co wygląda jak rozłożona kostka to układasz na niej te karteczki.jednej karteczce odpowiada jeden symbol

wiem i juz to dawno zrobiłem, ale co dalej!?

Ja ide spać, mam już dość kombinowania na dzisaj, mam nadzieje że się wam dzisiaj jeszcze uda, macie godzine na wykombinowanie Powodzenia

SD AS
    Guest

teraz to trzeba sie zastanowić :P o boże jaki ja inteligentny jestem. w dzienniku jest napisane że on lubi zimnego browara.trza wciepnąć browarka do lodówki i chyba zgasić swiatło u mnie sie piwko schłodziło

SD AS
    Guest

ee chyba to jednak nie to ja sie zaraz załamie siedze nad tym kilka godzin i nic

SD AS
    Guest

dobra wciepuje sie browar do lodówki i czeka chwile.tam poprostu nie jest potrzebne to cholerne zdjęcie

browar chyba rzeczywiscie musi byc chlodny, bo wtedy jest inny napis na dole

Uprawnienia umieszczania postów