-
Re: ciekaw jestem wynikow??
kadzidełka są na tej szfie na górnej półce po lewej stronie :P.Kartka przy lampie to jest kartka która lezy na lampie musisz sie pokręcić po pokoju i w pewnym momęcie jak spojżysz w góre to zobaczysz jedną kartke na lampie a drugą na ścianie.
Zapalniczka jest pod koszem na śmieci .Jak wyciągniesz z niego kartke z włosami to daj na about item potej czynności powinieneś móc podnieść kosz na śmieci tam znajdziesz zapalniczke
-
zapalilem kadzidelko, polozylem plyte w pudelku, zdjecie w ramce, piwo i kadzidelka na polce, zapalilem kadzidelko, mam zaznaczone pudelko z tymi znaczkami (trzeba je bylo odpowiednio ulozyc) i jak zadzwonie paleczka to mi sie wyswietla ze to jeszcze nie jest kompletne . Wydaje mi sie ze musze zdjac klodke z nog trupa ale skad wziac szyfr??
-
słuchajcie, jak wpisuję w tym pierwszym URL w przeglądarce, to mi mówi, że nie ma takiego adresu takagism.fasco-cs.com/yellow-chamber.html
-
Bo masz zły adres tam między yellow chamber jest _ a nie -
-
Mam tak jak Ty, z tym ze zdjalem juz blokade z nog. Nadal "czegos brakuje" :/
-
A mógł byś nam zdradzić jak to zrobiłeś ??Bo już dziwne rzeczy zaczynam wymyślać i nic nie pasuje
-
A gdzie jest ta karteczka w lampie?? tam nie widze żadnej karteczki!!
-
jak stoisz naprzeciwko tych fioletowych drzwi bez klamki .Patrząc na góre zobaczysz kawałek lampy kliknij na nią to zobaczysz całą a na kloszu będzie karteczka
-
SZYFR DO ŁAŃCUCHA TO 1117 (data z Dziennika- 11 to listopad - November a 17 to dzień, od razu się domyśliłem że to pewnie będzie data i pewnie z tego dziennika. Jestem z siebie dumny)
Tylko nie za bardzo umiem ułożyć te karteczki na tej kostce (wzór ze słoika troche ściemnia i komplikuje)no i co zrobić z tymi włosami?? gdzie je dać??
-
już spaliłem włosy, ale dalej nie wiem co z tym układem na kostce:> I Do czego są te dwie pigułki ze słoika
Uprawnienia umieszczania postów