-
Re: "niewidoczni" na Gadu-gadu?
Mnie z kolei wkurza jak zostawie sobie gg na dostepny, wyjde gdzies, mam status na "zaraz wracam", a z 20 oburzonych ludzi jeczy mi, ze ich ignoruje i nie odpisuje.
Pewnie dlatego udostepniam sie srednio raz na 6-7 miesiecy, mimo, ze gg mam wlaczone 24h/dobe.
Mam 78 kontaktow, a rozmawiam z 4 osobami i jak na moje potrzeby "niewidoczny" jest idealna opcja.
Nie mam gg po to, aby gadac z ludzmi, z ktorymi nie chce gadac.
Wiem wiem, jest tez power gg, ktorym moglbym sobie ustawic ukrywanie statusu, ale nie chce mi sie.
Szare sloneczko jest praktyczniejsze.
-
Wypraszam sobie ja mam 13 lat i nie lece "w ślepo" gadac z kim popadnie.....
-
W ogóle ten temat ciekawy jest, PMajdan, tysiace osób ukrywa sie na gg i robi niewidocznymi po to żeby móc pogadac ze znajomymi zamiast co chwile kogos spławiać, lub żeby popracowąc, albo poczekac w spokoju jesli sie z kims umówiło. Skoro gg dało taką pocje to dlatego że jest zwyczajnie przydatna, kto nie chce nie musi sie ukrywać.
-
Majdanie w BRAWO maja podobne problemy, napisz moze dadza rychlo odpowiedz
-
serwer gadu gadu nie pada od niewidocznych tylko od pieprzonych lancuszkow i tych podobnych gowien ze ktos zaginol itd
a wiekszosc z was dostaje te gowna i rozsyla dalej
jesli ktos by zginol firma sms expres sama by napisala takie cos do uzytkownikow a nie lancuszkowatego gowna
-
Jesli liczba uzytkownikow biernych jest XXXX L , ktorzy maja wlaczony program ale z niego nie korzystaja - to serwer sie zapycha. Lancuchy i te pe: nawet nie czytam tego gowna.
Rastafaq - skad wiesz czytasz takie pisma? A moze blyszczysz tam swoimi rownie blyskotliwymi odpowiedziami?
-
"GG ukryte" != "GG nieużywane"
-
heheheh mam tak samo specjalnie sobie wykasowałem wszystkich z rodziny typu wujki ciotki matki babki prababki i pra pra pra babki i kto tam jeszcze jest zeby niewidzieli opisów pozatym siedze na niewiedocznym bo todla mnie wygodne ost jak byłem widoczny to sie zaraz wszyscy o jakieś pierdoły pytają w stylu co mam zrobić zeby wykasowac adres z paska exploratora jak nagrać płyte w nero (sorki tomek ale to nie do ciebie ty pytałeś o clona), co ile wyłańczać kompa zeby modemu nie spalić jak zmienic ip. i inne pierdoły więc sie przeżuciłem na niewidoczny a kto wie ten mnie zastanie i co chce się dowie a ja mam spokojną głowę bez żadnych wkur... mnie pierdół
-
Czytałem z 10 lat temu i cos mi sie przypomina ,że mieli tam podobne problemy do twoich, a co do odpowiedzi i pytań to popatrz na swoje, bo nawet szkoda ich komentować.
-
nie chciało mi sie czytac wszystkich podtów wiec raczej ktos to juz napisal
siedze na niewidocznym bo czasem mam ochote pogadac z jedną osobą, a nie od razu po zrobieniu "dostepny" 5 wiadomosci" czesc, co tam jak tam" i 10 minut gadania o dupie maryni
Uprawnienia umieszczania postów