Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Wątek: "niewidoczni" na Gadu-gadu?

Re: "niewidoczni" na Gadu-gadu?

inna sprawa jak ktoś ma coś do załatwienia, przyłazi na gg z konkretnym celem, a inna jak ktoś przesiaduje poprostu ot tak na gg i ma 'niewidoczny'. I do tego (tak jak ktoś tu już wcześniej pisał) napisze, żeby pisać do niego na gg bo on zawsze jest niewidoczny...
    Zresztą ta dyskusja to jeden wielki lol

ten temat to nawet tu w "na kazdy temat" zasluguje na kasacje bo jest nie na temat urzekla mnie Twoja historia majdan..

jakby nie ta opcja to wogole bym gg nie uzywal;/
    zrobie sie tylko dostepny przy przesylaniu pliku i mam pol godz z glowy na odpowiadaanie 10 osobom;/

Bez sensu jest to pytanie.

Ja też siedzę wiecznie ukryty. Być może Cię zbulwersuję tym faktem, ale nawet, gdy się odkryję (co się zdarza baaardzo rzadko), to i tak jestem "niedostępny dla nieznajomych". Po prostu nie mam ochoty na analfabetów w stylu "sKoNt KlIkAsH?". Dzięki temu nie mam też problemu z kretynami posyłającymi łańcuszki. Za to jak ktoś ze znajomych ma do mnie jakąś sprawę to zagaduje, a ja odpowiadam.
    Tak samo jak AGAM twierdzę, że zaraz wracam to jest to samo, co dostępny.
    Za to teoria o rzekomych padach serwera poprzez ukrywanie się zasługuje co najmniej na złotą malinę.

wiecie po prostu wszyscy przeciwnicy ukrywania to potencjalni pisarze właśnie takich tekstów np. "CzEsC MaUa, PoKlIkAsH??" i denerwuje ich to że np. Double nie jest dostępna bo nie mogą jej tego napisać
    ja mam tylko dla znajomych czyli tylko osoby z mojej listy widzą mój status i opis i jest to najlepsze rozwiązanie, znajomi wiedzą ze jestem a inne matoły nie

nie nie, zobacz: ja jej nie mam na liście, więc dla mnie jest "obcym" uzytkownikiem, a ja nie pokazuje opisów "obcym" - kapito? :P

przykro mi, ze Cię to wkurza...
    ja jestem jednym z tych, którzy większość czasu spedzają jako niewidoczni. mam ponad 200(teraz pewnie koło 250) osób na GG i jeśli chociaż co dwudziesty bedzie chciał pogadać to sie poskładam....
    mam też serdecznie dość 13 latków szukających na slepo kogos do pogadania.

WaRiaT_1986
    Guest

Ja używam tlena i są tam dwa świetne pluginy. Które mój kłopot rozwiązują.

Jedna to sekretarka. Jeśli jestem dostępny ale mnie nie ma (komputer 24 h włączony) I ktoś coś do mnie napisze wyskakuje mu tekst.

"Przepraszam ale mnie nie ma na komputerze. Zostaw wiadomość a odpowiem jak najszybciej. / Wiadomość wygenerowana automatycznie."

Drugi plugin to antyłańcuszek. 9 na 10 łańcuszków wyłapuje i po prostu ich dla mnie nie pokazuje. Jak przejrzałem logi po tygodniu to się załamałem poprostu :-P ile tego śmiecia jest.

A trzeci plugin żadko właczony to jeśli nowa osoba się do mnie odzywa i nie mam jej na liście automatycznie odpowiada tekst z mojej strony: Link

I pyta jeśli chcesz dalej rozmawiać wpisz "TAK"
    Jesli osoba wpisze "tak" to dopiero łączy ją ze mną.

A jeśli już jakaś wieśniara po tym wszystkim napisze "PoKlIkaMY??" to ją blokuje. I wsio wszystkie problemy rozwiazane.

Ps. Moje najlepsza rozmowa...
    Ona: HeJ PoStuKamY ?
    Ja: Nie !
    Ona: No WeŚ jEsTeM pIeKnA ChCeSz MoJe ZdJecIE ?

Załamałem sie po tym....

hehehe to moze postukamy bo ja tez jestem piekny )

Double nie musisz mamy usuwać z listy tylko wystarczy że włączysz w Edycji Jej kontaktu okienko <ukrywaj przy opcji "tylko dla znajomych">

Uprawnienia umieszczania postów