-
Re: "niewidoczni" na Gadu-gadu?
Ja czesto uzywam tej opcji z tych samych powodow co przedmowcy... I skad ci to przyszlo do glowy ze serwer gg przez to siada?
-
A najbardziej denerwujacy sa ci wiecznie dostepni ktorych nigdy nie ma przy kompie...
-
ja też jestem niedostęny i nie rozumiem co to komu przeszkadza :/ zagadauje do kogo akurat mam ochote, nie lubie jak mi sie zwala na głowe za dużo osób naraz... zaraz wracam to dla mnei to samo co widoczny :/ i tak wtedy wszyscy zagadują do mnie...
-
Tez nie slyszalem zeby serwer siadal przez opcje niewidoczny... gdyby tak bylo to tej opcji by chyba nie bylo. Serwer siada glownie przez lancuszki (co zreszta bylo chyba niedawno poruszone)
-
Chyba sie tobie cos pomylilo. Jezeli Twoja mama ma ciebie na liscie to widzi twoj opis, a nie tak jak ty myslisz ze jezeli ty nie masz jej to ona nie widzi opisu. Ja z reguly siedze na zaraz wracam i gadam z kim mam ochote pozdro
-
buehehe ironkapela ale dales teraz farmazona... buaehehe opisz dla znajomych... ja Cie mam w kontakcie= jestes moj znajomy = wqidzisz moj opis, ja nie mam Cie w kontakcie= jestes nieznajomy= niewidzisz mojego opisu... rotfl przed snem DZIEKI ! buahahahahha
-
heh, a jak mozna zobaczyc czyjs status bez dodawania go do listy bo on jest po to wlasnie zeby na liscie bylo widac. Chociaz przy rozmowie tez widac wlasciwie na gorze okna ale na to nikt raczej uwagi nie zwraca... tak czy inaczej opcja "pokazuj status tylko znajomym" mowi o znajomych ktorych ty masz na liscie a nie o tych ktorzy maja ciebie
-
Masz jakis kompleks? Czy siedzac w domu wygladasz wiecznie przez okno pokazujac, ze jestes??
Wyobraz sobie sytuacje. Potrzebuje od kolegi jakies materialy (np. tresc zadan). Jeszcze go nie ma, wiec pisze mu "hej, jak wrocisz to sie odezwij" i wlaczam "niewidoczny", poniewaz mam sprawe tylko do NIEGO i nie mam ochoty odrywac sie od mojej pracy. Proste i logiczne. Sytuacji takich moznaby mnozyc wiele.
-
ja mam kompa włączonego 24h na dobe
więc jak mnie nie ma to wrzucam tylko opis ze mnie nie ma i zostaje na dostępnym
-
Jak mam konkretna sprawe to wchodze na niewidoczny i konkretna sprawe załatwiam z konkretna osobą :] a nie wejde na "dostepny" i odrazu naród z pytaniem "co słychac?"
Uprawnienia umieszczania postów