Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: "niewidoczni" na Gadu-gadu?

"niewidoczni" na Gadu-gadu?

Po jaka cholere tysiace osob "ukrywa sie" na GG? Robia sie niewidoczni, ale sa dostepni po cholere? Jesli sie nie chec rozmawiac, to sie poprostu nie odpisuje, ale bowi nie moge rozmawiac, albo wylacza program. Najlepsze sa akcje, jak np. typ podaje nr gadu-gadu a potem dopisek : zawsze na niewidocznym. Po cholere? Tak mu ludzie spokoju nie daja? Wkurza mnie to.

Re: "niewidoczni" na Gadu-gadu?

Chyba po to to zrobili żeby sie ukrywać ?? Może ktoś lubi i tyle :]

no z reguly po to ze z niektorymi mi sie nie chce gadac a zniektorymi odwrotnie.. po jaka cholere ma mi ktos glowe zawracac??

Bardziej mnie gryzie jak ktos jest dostepny, napisze do niego a on mi naskakuje ze mu przerwalem w grze czy w filmie. Albo jeszcze lepszy patent: gość ma status dostępny i podpis "nie ma mnie".

mnie to też niesamowicie denerwuje jak ktoś na niewidocznym siedzi , jak ktoś niema ochoty rozmawiac to niech mnie zablokuje a nie ukrywa sie !!!

bez sensowce niewidoczny byl od wiekow nawet na icq invisibly ja jestem po to niewidoczny ze rozmawiam z kim chce i tyle bo jak jestem zaraz wracam i w info nie ma mnie to 100 osob co chwile mi pisze jakies pytania wiec przydaje sie niewidoczny pmajdan tobie w dupie zle ale inni sa z tego zadowoleni a wogole to rotfl ten temat jest a dobra nie komentuje wiecej

Ja jestem nie widoczny bo np. nie mam ochoty gadac z byle kim kto sie nawinie ale bo np. czekam tylko na kogos. A kiedy mam ochote wysluchiwac zazalen wszystkich petentow z listy to jestem dostepny. Proste.

jak sie nie chce z kimś gadać to sie wyłącza program. Jak sie chce wybierać rozmówcow to można dać 'zaraz wracam'. Opcja 'niewidoczny' jest dla mnie zupełnie bez sensu.

Pzrez ukrywanie sie w kolko ciagle pada serwer bo coraz wiecej matołków tak robi. mnie boli akcja typu :

Kontakt:
    GG:07070707 - jestem zawsze niewidoczny

To po chuy to podaje?

W sumie ciekawe pytanie, po grzyba jest ta opcja... siedze przy moim miejscu pracy i odpocznku (czyli przy biurku) praktycznie ciagle i gg tez mi chodzi non stop. Niewidocznego używam bardzo rzadko, ale właśnie po to, gdy nie chcę akurat rozmawiać z dana osobą, a jednocześnie rozmawiać z inną.
    Za to jestem bardzo zadowolona z opcji "opisy tylko znajomych" z dwóch powodów: po pierwsze, "nieznajomi", często napalone dupki ze wsi z hasełkami typu "CzEsC MaUa, PoKlIkAsH??" rzeczywiscie już do mnie nie zagadują (niezwykłe, ale prawdziwe), a po drugie moja mama też ma gg w pracy i może widzieć moje - nie zawsze cenzuralne i moralne opisy. Specjalnie nie mam jej na liście, więc nie widzi moich opisów, a importuje jej numer tylko wtedy, gdy koniecznie muszę z nią pogadać. Dziwaczne rozwiązanie, ale mnie pasuje.
    Poza tym jestem opisowym maniakiem, spisując moje opisy można grubą książkę napisac ;-) Takie mam zboczenie psychiczne i tyle.

Uprawnienia umieszczania postów