Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: 16.XI!!!! Premiera HALF-LIFE 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!

TylerPL
    Guest

Re: 16.XI!!!! Premiera HALF-LIFE 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe.... Skomentuje... Ale któtko grałem raz w UT (ten mod do Q3A) i właśnie wole CSa. Ma ten niepowtarzalny klimat! I co mnie trochę wkurza w większości strzelanek (zapewne w HL2 też będzie)-co za idioci ładują na jednego zwykle przypadkowego inżyniera którym grasz 2 tony uzbrojenia!!! Rakietnice, shotguny, karabiny, snajperki, miny p.p. itd... Idiotyzmy... A swojego czasu grałem trochę w Q3A. Niestety nie po necie bo wtedy jeszcze nie miałem, ale każda gra wymaga wielu godzin treningu by być w nią dobrym - CS i Q3A na pewno!

CSa i Quake nie da sie raczej porownywac. To ze ty mowisz "CSowi brakuje przede wszystkim dynamiki, a możliwości dotyczące fizyki gry w Q3 (CPMA) pozwalają na taką różnorodność techniki poruszania się, skoków i wielu innych rzeczy" to jest dla ciebie plus, ale komus innemu takie skakanie moze nie przypasc Niektorzy moga wolec gry bardziej spokojne i taktyczne

P.S. Ja nie gram ani w CSa ani w Quake'a wiec moje zdanie jest odpowiednio posrednie

CS vs Q3

...co ma CS czego nie ma Quake?...
    tak zwany rikojl :-) (nie wiem jak s ie to pisze po hahahamerykańsku)

a tak wogole to sa maniacy CS'a i maniacy Q3, nie wspomne o maniakach UT (unreal). ja bylem aktywnym playerem CS'a spedzalem przed tą grą po 7 godzin dziennie miniumum, na szczeście mi przeszło. moi znajomi spedzaja po 7 godzin przed Q3 i tez narzakaja na brak dynamiki w CS, no ale wiadomo nie ma to jak kampa w T ze scoutem na d1 jak CT raszują dołem (pochylnią) zeby zaskoczyć T <niahniahniah> a tak pozatym moze poruszymy jeszcze zjawisko jakie istnieje napolskich serwerach czyli "ku$%#a CT nie raszować bo BAN!!" hehehehe . ach te nasz podzial serv. na FFA i TP co za matoł to wymyslil to ja nie wiem. pozdro!

Re: CS vs Q3

ogólnie w CSie jak i w całym HLu trzeba było trzoszke pomysleac, a w Q jakimkolwiek szybko naciskac :-) aczkolwiek teraz bełno bachorów nasciągała se czitów i juz jakoś przstało mi sie chcec grac w CSa

HL2 bije wszystko na glowe!!!! Duzo lepsza grafika niz w CS:Source, wiecej detali itp "dostepnych"!!!! na razie to na tyle bo brata nie ma i ide grac :

TylerPL
    Guest

KUPIEŁEM!!! Właśnie rejestruje CD keya i bede grał!!! )))

Uprawnienia umieszczania postów