-
-
-
-
Re: 16.XI!!!! Premiera HALF-LIFE 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!
CS - gra dla kamperów, beż żadnej dynamiki!! Q]I[A Rulezz.. PlayMore ProMode!! ) :P
-
Jak Cie nie interesuje temat to się nie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
czym sie tu podniecac? za kilka lat nawet nie bedziesz zwracal uwagi na taki rzeczy
-
ponczos, na wielu serwerach kamperzy sa wykopywani, w CS'ie 1.6 spotkalem sie (na niemieckich serwerach) z czyms takim jak "campmeter" (chyba nie musze tlumaczyc), jesli wskaznik kampowania (mierz to, ile sie ruszasz, jak stoisz w miejscu to wzrasta) dojdzie do 100%, tracisz co sekunde 1 punkt zycia, jak sie nie ruszysz to po kilkunastu sekundach umierasz CS rzadzi, Half-Life tez, obojetnie ktory
-
Eee... Jakie? Chodzi Ci o to że nie będe pamiętał tego dnia? Zapewnie masz racje, ale od czego są przyjemnosci dnia codzinnego...?
-
Spoko. ) Nie jestem jakimś antyCSowcem, ale tak z ciekawości co ma CS czego nie ma Quake?? Bo mnie wg. mnie CSowi (tak jak i innym grą tego typu) brakuje przede wszystkim dynamiki, a możliwości dotyczące fizyki gry w Q3 (CPMA) pozwalają na taką różnorodność techniki poruszania się, skoków i wielu innych rzeczy że naprawdę by być dobrym nie wystarczy tylko dobre oko, ale technika wyćwiczona nieraz latami (żeby nie było, mi do "dobrego" grania bardzo wiele brakuje.. :>). A więc konkludująć: Czemu akurat CS??
P.S.1. Pomijamy fakt że CS jest bardziej realistyczna pod względem scenariuszu, a Quake to kosmos i "jakieś stwory".. )
P.S.2. Graliście w Urban Terror (Mod na Q3 upodobniający grę do stylistyki CSa)??
-
Jak Cię nie interesuje moja wypowiedź to jej nie komentuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów