Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: 16.XI!!!! Premiera HALF-LIFE 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!

TylerPL
    Guest

16.XI!!!! Premiera HALF-LIFE 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli jeszcze ktoś nie wie że jutro jest ten wielki dzień to powszechnie informuje! HL2 już jutro ujrzy swiatło dzienne na całym świecie w tym w POLSCE!!!! Jutro idę po szkole do Empiku i kupuje... Tak więc nowa era w grach komputerowych nadchodzi! Napiszcie jutro jak wam sie podoba, jak chodzi, jakie wrażenia itp... Ja się nie moge doczekać!!! Jestem bardziej podniecony niż przed egzaminami gimnazjalnymi!!!

Sory że zakładam ostatnio tyle tamatów, ale jakos nie mogę sie powstrzymać...

Re: 16.XI!!!! Premiera HALF-LIFE 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!

hyh moj brat jutro od rana bedzie gral w HL2 bo nie ma we wtorki zajec na uczelni a jak kupowal Radeona dostal kupon na wiadoma gre i juz sciagnal pliki przez Steama ale grac i tak bedzie mogl dopiero od jutra Jak zobacze jaki jest to cos napisze moj wlasny komp jest za slaby, u siebie gram tylko w CS'a 1.6 i CS:CZ :[ Ale CS:Source wymiata, u brata gram dosc czesto Grafika midzio, choc to nie jest wszystko to, co w HL2 bo ta gra musi chodzic szybko

TylerPL
    Guest

Ja też do tej pory grałem w CS 1.6. Super giera!!! W CS:S grałem tylko w bete. Poźniej nie mogłem... A ja jutro jak wróce ze szkoły to nie pogram bo mam angielski... a wracając z anglika kupuje oświetlenie do terra... Jednym słowem wiele sie dzieje... Aha, jeszcze jutro będą mi malować pokój wiec kolejna sprawa... Ah, ten magiczny 16.XI!

ponczos
    Guest

CS - gra dla kamperów, beż żadnej dynamiki!! Q]I[A Rulezz.. PlayMore ProMode!! ) :P

TylerPL
    Guest

Jak Cie nie interesuje temat to się nie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czym sie tu podniecac? za kilka lat nawet nie bedziesz zwracal uwagi na taki rzeczy

ponczos, na wielu serwerach kamperzy sa wykopywani, w CS'ie 1.6 spotkalem sie (na niemieckich serwerach) z czyms takim jak "campmeter" (chyba nie musze tlumaczyc), jesli wskaznik kampowania (mierz to, ile sie ruszasz, jak stoisz w miejscu to wzrasta) dojdzie do 100%, tracisz co sekunde 1 punkt zycia, jak sie nie ruszysz to po kilkunastu sekundach umierasz CS rzadzi, Half-Life tez, obojetnie ktory

TylerPL
    Guest

Eee... Jakie? Chodzi Ci o to że nie będe pamiętał tego dnia? Zapewnie masz racje, ale od czego są przyjemnosci dnia codzinnego...?

ponczos
    Guest

Spoko. ) Nie jestem jakimś antyCSowcem, ale tak z ciekawości co ma CS czego nie ma Quake?? Bo mnie wg. mnie CSowi (tak jak i innym grą tego typu) brakuje przede wszystkim dynamiki, a możliwości dotyczące fizyki gry w Q3 (CPMA) pozwalają na taką różnorodność techniki poruszania się, skoków i wielu innych rzeczy że naprawdę by być dobrym nie wystarczy tylko dobre oko, ale technika wyćwiczona nieraz latami (żeby nie było, mi do "dobrego" grania bardzo wiele brakuje.. :>). A więc konkludująć: Czemu akurat CS??

P.S.1. Pomijamy fakt że CS jest bardziej realistyczna pod względem scenariuszu, a Quake to kosmos i "jakieś stwory".. )

P.S.2. Graliście w Urban Terror (Mod na Q3 upodobniający grę do stylistyki CSa)??

ponczos
    Guest

Jak Cię nie interesuje moja wypowiedź to jej nie komentuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów