Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Samsung e700

_TRIMK_
    Guest

Samsung e700

witam mam pytanie jak wrzucać zdjęcia z telefonu SAMSUNG E700? na kompa?? co mi potrzebne żeby je wżucić jak wrzucać i na jakiej to dziaa zasadzie?

Re: Samsung e700

kabelek i jakieś oprogramowanie do telefonu.

_TRIMK_
    Guest

ale jaki kabel i jakie oprogramowanike? a niemoże to sie odbywać na zasadie podczerwieni? Mam laptopa i tam jest taka podczerwień i na telefoni terz jest ale nieczaje jak to robić i o co wogule chodzi z tym:/

Witam
    Poczytaj tu -> http://www.fkn.pl/forum/list.html?f=27
    Pozdrawiam
    Londo

_TRIMK_
    Guest

dziękówki

_TRIMK_
    Guest

toszkę nieczaje stronki:/ tam niema nic związanego z moim pytnkiem:0

jezeli jest podobna zasada co z telefonami co mialem styk ostatnio to zaznacz zdjecie ktore chchesz wyslac z telefony moze jest jakis przycisc "wyślij" albo opcje, no i tam poszykaj wyslij przez podczerwień. a z kompa na koma podobnie jak masz wlaczona podczerwien w telefonie przystaw ja do podczerwieni w laptopie. jak masz wind. XP to samo nawiaze sie polaczenie i w kompie wybrany plik prawym przyciskiem i "Wyślij do.." "pobliski komputer" . pozdraiwam!

_TRIMK_
    Guest

mam windows 2000 profesjonal to jakaś jest różnica?

Na stronie producenta jest pakiet nazwany EasyStudio, a w nim aplikacja "PIMS & File Manager", dzieki ktorej mozna gwalcic telefon dowolnie, w te i we w te.

Kabelki szerokodostepne na Allegro.

Podczerwien niektorym ludziom nie chodzila, a kabelek po serialu (nie po USB!) raczej tak.

Uprawnienia umieszczania postów