-
coś niebardzo to działa
wczoraj wieczorkiem wypiłem całą butelkę tussipeca czyli około 0.098g efedryny popiłem mocną herpatką w nadziei, że będę mógł się pouczyc trochę dłużej a tu zonk.
kompletnie nic nie pomogło i jeszcze przed godz 0:00 spałem jak niemowle.
ktos tego próbował czy każdy pisze co wyczytał w necie?
-
Re: Kawa, Czaj & Effa...
Ja wypiłem 2 buteleczki. Ale mnie się nie podobało... jak chcesz spróbuje więcej. Ja wypiłem 2 mocne kawy i wziąłem jeszcze 2 aspiryny. Jak chcesz to spróbuj moją kombinacje...
-
Re: coś niebardzo to działa
a co ja mówie od jakiś 2 tygodni !!!!
tusipect to syf , a jak chcesz poządne to patrz na mój podpis :P:P
-
aspiryna jest niepotrzebna :]
-
dziś wrąbałem koło 19 całą butelkę i zapiłem dwiema jak na razie herbatkami i czuję efekty. mrowienie z tyłu głowy i ogólne pobudzenie. cały czas się wzmaga.
stosujesz efkę czesto?
-
efka dziala i to jak))
jedna kapsułka a kop na caaaaaaaaly dzien
u mnie faza sie zaczyna od robienia porzadkow w calym domu:]
-
tylko jak musze sie uczyć albo długo nie spałem a musze być trzeźwy prze egz np :P )
-
Ja z efka nie przsadzam czasami jak sie musze troszke pouczyc to zarzucam kolo 10 tabsow i rano jak ide do szkoly czuje sie wypoczety i dostaje same 5 :-D ale jakby mi ktos mogl powiedziec czy dluzsze stosowanie TUSSIPECTU niesie ze soba jakies negatywne skutki ??
-
Ciekawe, jak ja poszedłem po całej nieprzespanej nocy, zmordowany i jeszcze odwodniony (suchota w ustach) to sie bałem że nauczyciel jakiś zobaczy w jakim jestem stanie i mnie wywali z lekcji! Ale moze po prostu przesadziłem... Ale i tak nie będe tego powtarzał. Jutro piątek!!! I wreszcie weekend!!!
Uprawnienia umieszczania postów