Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: Kawa, Czaj & Effa...

Re: Kawa, Czaj & Effa...

Experymenty z roznymi srodkami ?? tusipec jesty na bazie efedryny czyli jak lykniesz ich wiecej to teoretycznie niczym nie rozni sie od tego jak bys sobie spida wciagnal. Napewno waszym mlodym organizma to nie sluzy

TylerPL
    Guest

Hehe... Sory, ale trochę śmieszny jesteś! Sam masz 18 lat tylko, a gadasz jak byś był moim starym A co do Baku to dałeś adresik, ale do apteki mam bliżej i taniej! A nie powdziałeś dokładnie z czym i jak...

A co do msk, to dzięki za przepis na kawe! :P

Jakie kawy lubicie najbardziej? Ja bardzo lubie Nescafe i Jacobs. Nielubie (i to bardzo) Maxwell House - jest po prostu za bardzo spalona, jak bym pił sam węgiel rozpuszczony w wodzie z posmakiem kawy... I zawsze dużo cukru!!!

Effke będe próbował za tydzień gdzieś tak... Teraz nie mam na to czasu i wole aby mnie starzy nie przyłapali...

ja poprosiłem mamę normalnie, żeby mi kupiła tussipec jak bedzie w aptece. bez problemów. starzy wiedza po co mi to i nic przeciwko nie mają. teraz mam zawalony tydzień ale w weekend zobaczę czy na prawde dział tak jak piszą]:->

TylerPL moze i mam 18 lat ale widze ze wieksze doswiadczenie w tych sprawach ty masz jeszcze 16 wiec sie nie dziwie twojemu mysleniu w tym wieku tez tak mialem. Ale ja w przeciwienstwie do Cxiebie wiem jakie szkody moze wyrzadzic w organizmie testowanie na sobie roznych lekow i innych wynalazkow, No ale co Ci bede glowe zawracal bzdurami ty wiesz lepiej.
    powodzenia

TylerPL
    Guest

Ja nie mówie ze to co piszesz jest złe i głupie. Z czasem rozumiem że czasamu starsi odmnie mają racje! (na prawde!) Mnie tylko troche śmieszył Twój styl wypowiedzi. Z całym szacunkiem dla Ciebie. A sam zawsze próbowałem nowch rzeczy... Zawsze byłem ryzykantem...

Co do Foxtrott'a (skąd ta xywka?) to mnie by raczej niepozwolili brać Tussipectu jak by wiedzieli że to ma działanie lekko podobne do fety...

ja togo nie będę brał jakoś nalogowo czy codziennie... tylko dla zdobycia nowego doświadczenia....
    .....a xywka już nie pamiętam skąd się wzięła

efedryna to nie amfetamina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niemasz taniej !!!!!!!!!!! policz sobie !! ile kosztuje listek tusipectu ?? aw jednym tabsie masz 4 mg efki a za 70 zł masz 60 tabsów po 20 mg czystej !!!!!!!!!!!

mozesz kupić za 100 zł 120 tabsów z 20 mg efedryny ziołowej + 200 mg kofeiny ziołowej !!!!!! ( kofeina przeliczona na jakieś 4 filirzanki !!!

dawka maxymalna na dziń to 100 mg efki i 1000 g kofeiny

to jest hujowe ,,, nie łykaj tego ,,,

Uprawnienia umieszczania postów