Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Animals

Animals

Dzisiaj w programie animals było o gościu, który chce oddać szynszyle, czy ktoś zna może numer do niego??

Re: Animals

ostrzegam cię, szynszyle są fajne ale prowadzą nocny tryb życia i są dość chałaśliwe... lepiej kup koszatniczkę lub królika

Ja już mam szynszyla jednego, i chciałem dla niego towarzysza

Łotysh, ja bym nie był taki pewien z tym królikiem! Mój baran przez całą noc regularnie i zawsze "gra" na prętach od swojej klatki, wierz mi mozna zwariowac!!

Szynszyl jesty aktywny wtedy kiedy się nim zajmuje i nie zauwazyłem jakiejś szczególnej hałśliwości :/ jak każdy zwierzak troche się tłucze po prętach a jak ma zły nastrój to głośno trąbi ale to rzadko się zdarza. Wg mnie dobry pupil tyle że wg mnie to wcale one się tak genialnie oswajają i z tego co iwdze nie przepadają za głaskaniem i braniem na ręce (a tak mówili w tym programie), lubią jedynie drapanie. Tak jest przynajmniej z moim i tak czytałem w książkach. Choc wiem ze są wyjątki i niektóre to prawdziwe pieszczochy. Ja mam szynszyla od ponad 9 lat i niestety od kilku lat mam alergie takze mój kontatkt z nim ogranicza ise do karmienia, wymiany trocin i wypuszczenia na pokoje od czasu do czasu.

Uprawnienia umieszczania postów