Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: sadyzm na zebrze - zoo w Chorzowie!!!

sadyzm na zebrze - zoo w Chorzowie!!!

sorrrrki, ale tam dodałem zdjęcie:
    http://terrarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16065

Re: sadyzm na zebrze - zoo w Chorzowie!!!

? może dostała anestetyk ? albo jakieś lekarstwa...

Strzykwaka do usypiania wygląda zupełnie inaczej, a to mi wogóle strzykawki nie przypomina. A tak wogóle to wszyscy wiedzą jacy są polacy i jak znam życie to jakiś psychol się poszedł pobawić do zoo ze zwierzakami. Ale i tak mi to strzykawki nie przypomina, napewno nie taka strzykawka jaką się usypia zwierzęta w ZOO w Chorzowie

Tak sobie myślę, że gdyby miała celowo zostać tam zostawiona, to powinna zostać zabezpieczone - przecież zebra dość często się ociera, ale nie wiem - niech ktoś znający się na temacie się wypowie.

komuś się zapomniało wyciągnąć strzykawę z tyłka zebrze... poległem... tylko w Polsce to możliwe było...

alkatraz_
    Guest

Ludzka glupota niezna granic!

Troche słabe to zdjecie, ale jakby sie bardzo uprzec to moze byc strzykawka. Ale na podstawie tego zdjecia nie da sie tego ocenic

eee... tam wy nie odróżniacie strzykawki od ogona zebry poprostu pewnie jej się biały pasek jeden odkleił i tak sterczy. a po zatym kiedy szturmujemy to zoo ja moge porzyczyć 2 siekiery i 1 młot i 1 topór obusieczny dwuręczny jak ktoś by się bardzo spierał to coś w rodzaju tai-pan'a tez mam ale to prowizorka

Uprawnienia umieszczania postów