-
SE T610 <<
<center><font size=+2 color=red>SONY ERICSSON</font> <font size=+2 color=blue>T610</font></center>
-chcę sprzedać ten wlaśnie telefonik.
-telefon kazdy wie jak wygląda i jakie ma funkcje.
-telefonik kupiony 6m-cy temu, ale uzywany tydzień (większość czasu przeleżał w pudełku).
-gwarancja, wszystkie papiery, pełen zestawik, folia na wyświetlaczu, stan idealny, simlock Plusa.
-cena <font color=red>530 zł</font> + ew. koszty przesyłki
-
Re: SE T610
Tak, no super.... Wiesz, od tego to chyba jest takie coś jak ALLEGRO, ale może sie myle... :P NIE TA STRONA, NIE TO FORUM!!!!!! Powinni Ci dać bana, jak bym był moderatorem to już być wyleciał!
-
Tu sobie wrzuc takie ogloszenie:
<iframe src="http://www.allegro.pl/" width="640" height="480"></iframe>
-
ej chłopaki to forum na każdy temat!!!! więc można pisać na każdy temat i widać kogo tu powinni wyżucić za wdupczaie się w nieswoje sprawy:]
-
dokladnie, dokladnie.....
msk dzieki za podpowiedz. jak mi odblokuja konto to skozystam.... ale zwroc uwage na posta _TRIMK_ to nie jest w dziale sprzedam, tylko na kazdy temat.... TylerPL nc..... buahahahahhaa dobrze ze nie masz opcji moda bo by forum przez Ciebie ludzi traciło.... i opnie.... lol
-
-
To jak pierszy napisałem o ALLEGRO!!! A nie msk!!!!!!!!! To do mnie powinny być słowa "xxxxxx dzieki za podpowiedz"!!!! jestem zazdrosny! A nawet nie można trochę pożartować, wszyscy jesteście strasznie sztywni!
-
N kazdy temat w miare terrarystyczny. To nie ma zwiazku z tym ze typek chce sobie komoreczke opchnac bardzo drogo i suzka jelenia.
Uprawnienia umieszczania postów