-
Re: Plakat
A podobnao regulamin zabrania udzielania odpowiedzi nie na temat.WIDAC ZE WSZYSCY SIE PODPORZADKOWALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
-
hehe, dobra, spasujmy bo gość nas wszystkich wyzabija zaraz
Widać trafiliśmy w czuły punkt, wjechaliśmy na ambicje i chłopak w nerwy wpadł.
powodzenia w dalszych treningach I obyś znalazł upragniony plakat swojego idola.
-
heh ale ja chcialbym przeprosic w imieniu lekarzy ze szpitalu psychiatrycznego w Toszku. Kazali przekazac "Pumbie" slowa : "wracaj do nas" (Pumba cierpi na chorobe rozdwojonej osobowosci i wlasnie teraz jest bokserem :-)
-
No moze troche sie wkurzylem ale spoks.Jestem po prostu pod wrazeniem jego osoby i walk.Kolekcjonuje jego walki.GDYBY GOLOTA BYL TAK SAMO WALECZNY I TWARDY TO POLSKA MIALA BY MISTRZA WSZECHWAG,ALE I TAK BYLO DOBRZE.
-
hehehehehe, ale sie uśmiałem )))))) 'teraz jest bokserem' heheheheh, dobre dobre, punkt dla Ciebie
-
Jednak mowiac krotko! Pierdze w waszym kierunku!!!!!!!!!!!!!!! :P
-
Ale jestes kultularnym mam nadzieje ze rellanium Ci sie nie skonczylo
-
No jestem.Zalezy w stosunku do kogo.Niepotrzebnie sie wogole wypowiadales.Najechales na mnie z "gejem" czlowieku.A tak przy okazji nie kultularnym tylko kulturalnym.Cwicz ortografie.Narka.GOOD BLESS YOU.
-
a moze niektorzy pisza szybko nie patrzac na klawiature i moze im sie czasami wedrzec taki blad nie uwarzasz ?? wiec ... (NO COMENT)
-
rany co za absurd. nie macie plakatu: milczeć, pumba kochasz swojego idola: kochaj, ale na pewno nikomu to nie pomoże, jak sie będziecie nawzajem najeżdżać i potem przepraszać... a jeżeli chodzi o gadkę do mantida koleś, to fakt, pokazałeś klasę :/
Uprawnienia umieszczania postów