-
Plakat
Czy ktos posiada plakat boskiego MIKE TYSONA???????????????????????????????????????/Jesli tak to chetnie kupie.Najlepiej duzy.
pumbastic@o2.pl
-
Re: Plakat
A co Ty jakims gejem jestes ?? ze on jest dla Ciebie boski :-P ?? <oczywiscie zartuje>
-
zawsze powtarzam, że wszystko jest dla ludzi - zboczenia też
-
Baryła Mike jest jako człowiek boski. Chciałbyś osiągnąć tyle co on !!! A może ty jesteś gejem ?? Zawsze pod takim głośnym atakiem coś się kryje !!!
-
Dla mnie jest idolem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A wy sami jestescie k..... zboczeni.Jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to sie k ...... nie odzywajcie, bo uderzam tak samo mocno jak on .
-
Qrcze przestraszylem sie BUEHEHE PUMBA - boje sie juz Ciebie :-) dobrze ze mnie ostrzegles ze tak mocno uderzasz. Sorry ... sorry przestraszylem sie i juz nie bede
-
a ja bym chętnie sprawdził to 'uderzenie', hehehehehe
-
Sam trenuje i uwiezcie mi ze nie chcielibyscie przyjac na wasze szczeny.Pod postacia nicka jestescie k ... madrzy.FUCK OFF DICKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Uderzenie to pikuś... Jak zacznie odgryzac uszy to dopiero strach pada na ludzi.... Oto Boski "PUMBA" !!!!
-
Mantid czy jak tam!!! Wez sie nie udzielaj.26 lat na karku a w glowie pewnie niewiele.
Uprawnienia umieszczania postów