Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Plakat

Tomasz S.
    Guest

Plakat

Czy ktos posiada plakat boskiego MIKE TYSONA???????????????????????????????????????/Jesli tak to chetnie kupie.Najlepiej duzy.

pumbastic@o2.pl

baryla
    Guest

Re: Plakat

A co Ty jakims gejem jestes ?? ze on jest dla Ciebie boski :-P ?? <oczywiscie zartuje>

zawsze powtarzam, że wszystko jest dla ludzi - zboczenia też

MataManX
    Guest

Baryła Mike jest jako człowiek boski. Chciałbyś osiągnąć tyle co on !!! A może ty jesteś gejem ?? Zawsze pod takim głośnym atakiem coś się kryje !!!

Tomasz S.
    Guest

Dla mnie jest idolem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A wy sami jestescie k..... zboczeni.Jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to sie k ...... nie odzywajcie, bo uderzam tak samo mocno jak on .

baryla
    Guest

Qrcze przestraszylem sie BUEHEHE PUMBA - boje sie juz Ciebie :-) dobrze ze mnie ostrzegles ze tak mocno uderzasz. Sorry ... sorry przestraszylem sie i juz nie bede

a ja bym chętnie sprawdził to 'uderzenie', hehehehehe

Tomasz S.
    Guest

Sam trenuje i uwiezcie mi ze nie chcielibyscie przyjac na wasze szczeny.Pod postacia nicka jestescie k ... madrzy.FUCK OFF DICKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uderzenie to pikuś... Jak zacznie odgryzac uszy to dopiero strach pada na ludzi.... Oto Boski "PUMBA" !!!!

Tomasz S.
    Guest

Mantid czy jak tam!!! Wez sie nie udzielaj.26 lat na karku a w glowie pewnie niewiele.

Uprawnienia umieszczania postów