Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Przelewy pocztowe

TylerPL
    Guest

Przelewy pocztowe

Jest jakis program do wypełniania przelwów pocztowych i ich generowania tak jak np. na alegro (jak chcesz im zapłacić to możesz to wydrukować). Więc czy moge tak samo wydrukować jakieś inne przelewy w jakiś programie (chodzi mi o szablony). A że nie jestem pełnoletni nie moge mieć własnego konta internetowaego w ING Banu (tam mam Konto LUZ i nie będe zakładał kolejnego).

Pozdrawiam!

Re: Przelewy pocztowe

w mbanku mozesz miec konto nawet jak nie jestes pelnoletni, jak chcesz sie tam zarejestrowac to daj znac to ci pomoge

jest taki program nazywa się Druczek firma JZK studio
    raczej sporo płatny ale na poziomie shareware można wypełniać druki przelewu

osobiście jednak polecam IzzyKonto w mBanku tak jak napisał rado120 (13-18 lat)

TylerPL
    Guest

TylerPL napisał(a):

A że
    > nie jestem pełnoletni nie moge mieć własnego konta
    > internetowaego w ING Banu (tam mam Konto LUZ i nie będe
    > zakładał kolejnego).

Nie będe się powtarzał. A co do programu Druczek to zaraz sprawdze! Dzięk! Poczekam już te 1,5 roku bez banku On-Line...

inteligo i mbank - mozna miec rachunek bez stwierdzonej pelnoletnosci
    a robiac przelew pocztowy, warto zawsze wyslac fax z potwierdzeniem. 2 zlote, a odbiorca wie, ze poszlo- czasem z poczta to bywa roznie :/

TylerPL
    Guest

Mam fax w domu. A lepiej jeszcze wysłaś sescanowane potwierdzenie przelewu...

Uprawnienia umieszczania postów