-
JAK ZAINSTALOWAC POWER GG?
slyszalem ze po zainstalowaniu tego programiku trzeba pousuwac jakies pliki czy cos takiego... teraz jak wlaczam power gg to pisze "cannot find pattern for the patch, this plugin won't work with your gg.exe" a pozniej wlacza sie normalne gg :/
-
Re: JAK ZAINSTALOWAC POWER GG?
hmmm nikt nie wie? niewierze zeby zaden z uzytkownikow foruum niemial powera :P
-
jak masz xp to wejdz do foldera gg i kliknij prawym myszy na ikone uruchamiajaca powergg,daj na zkladke zgodnosc tam zaznacz taki chaczyk i daj na Windows Nt(service cos tam
powinno pomoc
-
Mozliwe ze sciagnales sobie powerka ale bez wtyczek. Jezeli chcesz zeby dzialal Ci power gg to musisz gg uruchamiac za pomoca ikony powera. Pozdro
-
Hajdi mam windowsa 98
ironkropelka sa tam wtyczki ale problem w ty ze naprzyklad polowa mojej listy jest dostepna a w tym inwiligatorze wszycy sa niedostepni :/ i polowa wtyczek dziala a polowa nie :/
-
Te wtyczki które ci nie działają po prostu wyłącz. Wchodzisz do pliku powergg.dat czy jakoś tak - grunt żeby był DAT - najlepiej wejdź używając notatnika i tam przed tymi wtyczkami które chcesz wyłączyć wstawiasz znak średnika ; (przecinek i kropka jakby ktoś nie wiedział). U mnie też się zdażyło że Inwigilator nie pokazywał dostępnych, ale wydaje mi się że albo było to spowodowane tym że najpierw włączyłem zwykłe GG potem wyłączyłem i włączyłem PowerGG albo dlatego że Inwigilator pokazuje tylko tych którzy się zrobili dostępni po tym jak włączyłeś PowerGG. Inna sprawa - mam nadzieję że instalując Powera wziąłeś pod uwagę jaką wersję GG miałeś wcześniej (6.0 czy starszą) bo to jest istotne.
-
-
Acha. Zapomniałbym powiedzieć że oprócz sprawdzenia kompatybilności Powera z posiadaną wersją standardową GG trzeba jeszcze wziąć pod uwagę kompatybilność wtyczek z wersją Powera. Najlepiej nie instalować żadnych pseudo-pakietów tylko zainstalować samego Powera a wtyczki pojedynczo według potrzeb i upodobań (patrząc do jakie Powera są przystosowane)
Uprawnienia umieszczania postów