Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: John Kerry VS. George W.Bush

don 22
    Guest

John Kerry VS. George W.Bush

looknijcie na zdiecie

Re: John Kerry VS. George W.Bush

czy ja dobrze widze ze Polska jest na czerwono?

po mojemu to ściema jakaś :P
    deto, tak polska jest na czerwono

***wa ale polacy liza *** krzakowi ja*****....
    jedyni w europie

piteer wiesz dlaczego tak jest???? bo tylko polacy są tak doświadczeni w kwestii konfliktów i tylko oni mają odwagę stawić czoła takim skurwielom jak terroryści.
    Z tego wszytskiego nie trudno wywnioskowac ze wiekszość ludzi na świecie to poprostu tchórze którzy wolą sie schować i nie rzucać w oczy.
    Tak to wszystko wygląda i moge krótko powiedziec ze kerry to jest człowiek który napewno nie dałby sobie rady z prezydenturą w takim kraju jak usa.
    A ludzie którzy go popierają to zwykli pierdoleni tchórze bojący sie stawić czoła arabom.

proponuję uważnie obejrzeć "Farenheita 11/9" :>

piteer i Dr_Who - Czemu przeklinacie na forum???

Deathscythe
    Guest

Tak się składa Dr_Who że Ci "pierdoleni tchórze" mają rację bo USA wywołało tą głupią wojnę i gdyby nie sprzymierzeńcy to by dostali znowu w dupe jak w Wietnamie :] Takie jest moje zdanie

Studiuje amerykanistyke, i wiem ze wiele osob z roku zdecydowanie opowiedzialoby sie za Bushem, poniewaz:

1) Jesli Polska poparla Irak to nie ma wyjscia i musi byc za Bushem, inaczej nikt nigdy nie traktowalby Nas juz powaznie( o ile teraz ktos traktuje i Nasze slowo nic by nie znaczylo, chodzi o slownosc i konsekwencje, to czy wojna w Iraku jest ok czy nie to inna sprawa, ale juz jest, i to sie w tej chwili liczy

2) Gdyby wygral Kerry to znow zmienila by sie calkowicie polityka USa, a to oznacza ze byloby jeszcze gorzej, bo to co juz zniszczyli zostawione byloby samo sobie( to tak jak u Nas naprzemienne rzady , raz prawica raz lewica i juz mamy to co kazdy codziennie widzi)

3) Fahrenheit 9/11 to nie jest specjalnie obiektywny, ambitny czy zwyczajnie dobry film

4) nagonka na Busha to po prostu moda, za 4 lata taka sama bylaby na Kerry`ego, niezaleznie od jego poczynan

5) wiele wsakzuje ze rywalizacja miedzy UE a NAFTA skonczy sie w przyszlosci przegrana UE, wiec to czy przyssac sie do tylka Niemiec, Francji czy UK tez jest mocno dyskusyjne,

6)ucieczka przed terroryzmem w znieczulice i postawe "mnie to nie dotyczy bo na razie jestem od tego daleko" nic nie da, bo takie jelopy jak Bin Laden musza zabijac, tacy juz sa, i nic ich nie powstrzyma chyba ze sie ich utlucze!!!!!!!!!!!

Wiesz double a ja proponuje sie głęboko zastanowić co to jest za film ten farenheit(czy jak to sie tam pisze) Jest to poprostu wyborczy szlagier i to bardzo paskudny gdyż jest to swego rodzaju manipulacja, fakty calkowicie niezgodne z rzeczywistością. Moge poprzec to wypowiedziami dziennikarzy znających osobiście Busha którzy byli na miejscu wielu wydarzeń przytoczonych w owym filmie

Uprawnienia umieszczania postów