Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: program telewizyjny

Dark Raptor
    Guest

Re: program telewizyjny

Znając TVN pewnie zrobią program w stylu "Strefa 21", czyli tania sensacja, ewentualnie wyciskacz łez z dreszczykiem. Niestety ale to główna oprawa programów w TVN (i innych stacjach). Ale jeśli zrobią coś solidnego, co pokaże terrarystykę jako normalne hobby, pozwalające rozwijać zainteresowania biologiczne, poznawanie świata itp. to myślę, że jest to jak najbardziej na miejscu.

PS1. Fajnie byłoby zobaczyć "nasze" terrarystki na żywo (zwłaszcza, że jakoś nie bywam na giełdach i praktycznie nikogo nie znam w realu) :-)
    PS2. Nie zapomnijcie o właścicielkach zwierzątek które mają więcej niż 2 pary odnóży :-) Może uda się odczarować mit "skrytych zabójców z internetu"

Dark jak chcesz zobaczyć jedną na żywo to sobie popatrz w okno uczelnii
    codziennie przechodze pod Twoim wydziałem, taka najbardziej różowa to ja

Meg do telewizji ! Nie czaj się ;-)

Jak widzę niektórzy mylą TVN i TVN Style a to jednak nie do końca to samo, na dodatek w telewizjach różne programy przygotowywują różne redakcje więc ładowanie wszystkich opini do jednego wora jest trochę nie na miejscu. Może powiecie że TVN turbo też jest takie? nieważne po prostu nie uogólniajcie bo sami tego nie lubicie. Nie lubicie aby ktoś mówił np. że wszystkie jadowite są śmiertelnym zagrożeniem.

p.s. Wątek właściwie cały odbiegł od tematu dlatego przenoszę go do działu "Na każdy temat"

Meg11 nie zastanawiaj sie.Strefa11 czeka

Dark Raptor
    Guest

He, he... teraz wziąłem robotę do domu i mój pokój wygląda jak laboratorium
    Więc niestety raczej Cię nie zobaczę :-/
    A siedzę najczęściej na Banacha, chyba, że nas z zakładem przeniosą na Miecznikowa (bo chodzą takie słuchy :-)

echhh...zapraszam do mojego profilu

Uprawnienia umieszczania postów