Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: OPISY DRZEWOŁAZÓW

OPISY DRZEWOŁAZÓW

planuję założyć stronę o hodowli tych żab. sam posiadam jeden gatunek (nie aż tak długo) i naprawdę wiem jakie duże jest zapotrzebowanie na polskie(!) informacje o drzewołazach. sam umiem język angielski i potrafię sobie poradzić z niemieckim, ale jest zapewne wiele osób które znają francuski, włoski czy nawet holenderski (zresztą to nie jest tak ważne).APELUJĘ DO WSZYSTKICH (heh pewnie i tak na nic się to nie zda) POMÓŻCIE POWSTAĆ POLSKIM OPISOM TYCH PRZEPIĘKNYCH ZWIERZĄT. jeżeli wogóle ktoś zechce się pofatygwać i zabrać za coś taiego (sam już tłumaczę z angielskiego niektóre opisy i od czsu do czasu dziadek pomaga mi w tłumaczeniu książki o dzrewołazach i mantellach, to mówię, że jak ktoś woli to opisy mantelli by się przydały

<marquee>J E S T N A P R A W D Ę M N Ó S T W O O S Ó B K T Ó T Y Z R E Z Y G N O W A Ł Y Z P R Z Y G O D Y Z D E N D R O B A T E S A M I T Y L K O Z P O W O D U B R A K U I N F O R M A C J I ! ! !</marquee>

ślijcie gdziekolwiek, jeżeli chcecie aby powstała jakaś konkretna strona to do mnie, jak nie to naprawdę mi to juz obojętne... byle informacje były.

JAKKOLWIEK PUBLIKUJCIE ! ! !

Re: OPISY DRZEWOŁAZÓW

Jakbyś miał natłok informacji po angilesku i nie wyrabiał sie z tłumaczeniem to mozesz czesc mi podesłac, z innymi jezykami to jednak juz gorzej...

Re: OPISY DRZEWOŁAZÓW

mysle ze powinienes napisac do Phasmida on hoduje rozne Dendrobatesy ( i nie tylko )

Uprawnienia umieszczania postów