-
SuSE 9.2prof (polsa lokalizacja)- ma moze ktos?
Widzialem dzis ta dystrybucje i jestem wrecz zachwycony .
Podoba mi sie to, ze postawili ostro na KDE i sie tego trzymaja. Z tego co wiem, maja tez i yasta, a wszelkie mandrake'i, czy fedory wysiadaja przy tym.
Problem tylko w tym, ze nikt ze znajomych nie ma tej wersji na plytkach. Znajomy ma na dvd, ale ja mam zwykly naped.
Z tego co wiem, to ludzie sa naprawde zadowoleni z tej dystrybucji i rzekomo bije na glowe wiele innych.
Mam mandrake 10.1...hehe podoba mi sie - ladne KDE :], ale chcialbym mimo wszystko sprobowac jednak SuSE.
Wiec pierwsze moje pytanie to to, czy wiecie, czy przerzucenie sie z nowego mandrake na SuSE jest oplacalne?
A drugie to to, czy ktos z Was ma moze ta dystrybucje u siebie i moglby podeslac? (plytki bym oczywiscie dostarczyl).
Pozdrawiam
-
Re: SuSE 9.2prof (polsa lokalizacja)- ma moze ktos?
Hmmm z tego co wiem SuSe to komercyjna dystrybucja... ale oczywiscie jak poszukasz to zdobedziesz za darmo :P
-
Re: SuSE 9.2prof (polsa lokalizacja)- ma moze ktos?
ja korzystam ze slackware`a bardzo dobra i stabilna dystrybucja bardzo polecam i srodowisko graficzne fluxbox bardzo ladne samemu sie cale konfiguruje i bardzo szybko dziala w przeciwienistwie do KDE ;] mowie o wolniejszych kompach jak moj laptop .
a z SuSE nie mialem do czynienia ale wydaje mi sie ze jest duzo trudniejszy niz stara poczciwa mandaryka.
Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów