Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: siłownia

Re: siłownia

raczej od portfela , a) stać cie i b) nie stać cie

jeśli wybrałeś b) to : a) suplementacja 360dni/rok dzień w dzień po 3 gramy w 3 gawkach ( wewntualnie 4 dawki )
    b) suplementacja cykliczna - jeden cykl 3 miesiące po 10 i więcej gram hmb na dzień podzielone na 4 dawki : 3:2:2:3 ewentualnie jak komuś zołąd nie miły to naraz ale nie wiem czy to by dało lepszy efekt pewnie nie

inna suplementacja tym specyfikiem daje efekt w postaci placebo

Baku dlaczego hmb i rybosa to strata kasy ?? brałes??

Ja brałem hmb z kreatyną i bardzo dobrze dzialały, koledzy brali ryboze z kreatyna i tez mieli niezłe przyrosty
    za to nie słyszałem żeby aminokwasy cos dawały

bo aminokwasy nie dają widocznych efektów . ich działanie mozna opisać tak , : jesteś zawodowcem - fitness masz jakieś 13% tk tłuszczowej i wielkie łapsko , po roku brania aminów masz 45,1 cm w łapie a jak byś ich nie brał białbyś 40,05 cm w łapie :P

ryboze i hmb miałem okazje skosztowac :]

jak sam napisałeś brałeś to z kreatyną czyli mozna powiedzieć tak - brałem wode z kreatyną i miałem dobre efekty :P:P

ryboza jest zwyką pentozą która nie ma zadnych magicznych właściwości i jej nam napewno nie braknie w organizmie :]
    działanie jest ( nie powiem ze nie ) troche lepsze niz glukozy bo lepiej trzyma index glikemiczny i nie powoduje świkskiej mordy ( jak przy glukozie i krecie ale to terz nie u wszystkich ) ale jej cena jest hmmm .... nie skomentuje

o hmb pisałem nizej

Tak tylko że hmb i dryboza podnosi efektywność kreatyny, tak przynajmniej słyszałem :P i z reguły jak ktos stosuje suplementacje to bierze kilka suplementów aby nasilic ich efekty i osiagnac lepsze rezultaty,

cyt:"tak przynajmniej słyszałem"

i wszystko jasne :P

bez wody terz byś miał gorsze efekty :P

a ty jak możesz potwierdzić że kratyna z hmb lub rybosą działa tak samo jak sama kreatyna ???

A wogóle to nie ma sie co klócić, ty bierz samą kreatyne ja bede brał kreatyne z hmb i rybosa i spotkamy sie za rok i zobaczymy co lepiej działało:P

Pozdrawiam

ja nie mówie ze tak samo !!!

mówie tylko ze kreatyna(50 zł) + glukoza(10zł) = 99% kreatyna(50zł) + ryboza (200zł)

:] to nie chodzi o to ze to co sprzedają to zupełnie nie działa tylko o to ze cena/jakość wypada tragicznie :P:P

ryboza 200zł???
    ta olimpu kosztuje cos 55-60zł i wystarcza na jeden cykl:P

tyle suplementow naraz sie niewchlonie i np. kreatynke wsumie niema sensu brac dluzej niz 2 miesiace...

Uprawnienia umieszczania postów