Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Herbata

Re: Herbata

czyli-speed?:P

nie

amfetamina jest nielegalna a efedryne mozesz kupić w aptece( niestety nie czystą ) dotego słabo uzalerznia ( b słabo ) i nie szkodzi tak jak amfetamina

Tussipec można kupić bez recepty. Po dwóch 1-2 buteleczkach masz niezła koncentracje

jeden tabs ma ok 4mg efki jak pamientam i nie polecam tego bo to lek i ma inne syfy , jak chcecie to kupcie extrat ziołowy albo syntetyczną ale czystą bez dodatków ( ewentualnie jakiś tock z kofeiną ew + aspiryna - dobre na odchydzanie ::P:P )

TylerPL
    Guest

To co kupić? Ten syrop czy coś innego? Chętnie spróbuje!

ja sie nie znam, strzelalem slyszalem tylko ze niektorzy mowia o takich efektach speeda :P

TylerPL
    Guest

Dziś kupiłem Tussipeck w postaci syropu. I mówicie że to trzeba z kawą? Coś jeszcze? Ktos wspomniał o aspirynie.

Napiszcie dokladny przepis, co kupi,c jak przyrzadzic ?

mówimy ( wkazdym razie ja ) ze tego sie nie bierze bo to lek .

mówimy zato ze mozna kupić te skłądniki w innej formie i ze często występuja w postaci stocka z kofeiną i aspiryną - eca i sprzedaja to jako preparat wspomagający odchudzanie .

Wracając do herbaty to pije czaja od 4 dni i z kazdym nastepnym razem efekt działana jest coraz mniejszy. Znajomi mówią ze po tym sie nie spi prawie całą noc a mi faza zchodzi po godznike. Za to dowiedzialem sie a raczej sprawdziałem na sobie ze to niezły sordek na przeczyszczenie

Uprawnienia umieszczania postów