Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Herbata

Herbata

CzY ktos z was pił "czaj" ? sposób przyządzania - połowa opakowania z herbatą granulowaną lub liściastą zalac 0,5 L wody - zaparzyc i wypic jedną szklane lub ok 25 saszetek zwykłej herbaty. Podobno dziła bardzo pobudzjąco cos jak feta. moze wiecie coś na ten temat

Re: Herbata

0.5l wody, wygotować, dodać cynamony do "smaku" . Momentami to jest aż gęste - piliśmy to z 50. Jedna 50 i taki kop, że cała noc nie spisz. Strasznie wali w układ pokarmowy dlatego radzę uważać. Wypij jedna 50 i poźniejsz szklankę wody, żeby żołądka nie zarżnąć.

czaj... hehe fajna rzecz:P
    byłem kiedys na słowacji z dziewczyną i jej kuzynem. poszliśmy poszliśmy do jakiejś knajpki i piliśmy piwko aż do czasu kiedy kasy zaczęło brakować. zostało nam 10 koron, patrzymy a tyle własnie kosztuje jakiś czaj. myśleliśmy że to tanie piwo czy coś i możecie sobie wyobrazić nasze zdziwienie kiedy dosyaliśmy filizankę herbaty:P ale dobra była

pol opakowania z herbata ale ile gram herbaty w opakowaniu?roznie jest chyba :P

hehe nie warto :P lepiej na efedryne sie przerzuć :]

baryla
    Guest

oooo widze ze jakis "swoj" czlowiek - BAKU

może jestem nietutejsza, ale was ist efedryna? przydaloby mi sie takie cuś :>

ponczos
    Guest

Nie ma jak miła (i w miarę tania fazka..)!! ) Idzie ktoś na piwko?? )

Double ---> http://hyperreal.info/drugs/go.to/sec/37/
    dużo jest w syropie na kaszel o nazwie Tussipec. tani i smaczny, ale na receptę.
    ale uważajcie z tym, bo mozna przeholować....

hyperalowe info jest troche innym kontem . to teraz z mojej strony

max dawka dzienna 100mg ( nie mozna przekroczyć )
    synergiczne działanie z kofeiną ( i z tym trzeba łączyć efke )

poza pobudzeniem psychorochowym następuje duzy wzrost koncentracji i zdolności zapamientywania . takrze zmęczenie ustępuje przez co całonocna edukacja nie nastręcza problemów :P jak ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt na maila - podam adresik

Uprawnienia umieszczania postów