Trochę lekceważyłem ten problem, ale po ostatnich badaniach...
Czy ktoś z Was posiada dostęp do grzybów Shiitake lub Maitake, ewentualnie szwedzkiego wyciągu z jemioły? Jeśli tak, bardzo proszę o kontakt. To sprawa życia.
Trochę lekceważyłem ten problem, ale po ostatnich badaniach...
Czy ktoś z Was posiada dostęp do grzybów Shiitake lub Maitake, ewentualnie szwedzkiego wyciągu z jemioły? Jeśli tak, bardzo proszę o kontakt. To sprawa życia.
Ja raz widziałem sursz grzybów chyba to były Shiitake w supermarkecie Real, napewno to nie były zwykłe nasze polskie.
Bartku a konkretnie to na co ci to, jeśli można wiedzieć??
Krzysiu, wiesz z jaką choróbką walczę. Dotychczas to olewałem, ale od wczoraj stało się to dość poważne (17 przerzutów).
Marketowy susz nie jest niestety pomocny. Aby zrobić wartościowy wywar potrzebuję świeżych grzybni. W każdym razie dzięki za pomoc
z lbn jesteś ?? ja kiedyś w florexpolu kupiłem grzybnie do sadzenia moze jeszcze jest , jak nie to jeszcze obi i takie inne , na allegro popytaj tych od nasion ( jest pare takich prezesów co na nasionach biznes robią ) bo oni mogą duzo załatwić - sam kiedyś składałem specjalne zamówienia ..
Dzięki Baku
Zaraz jadę do Florexpolu wybadać sprawę.
Uj no bartek współczucie. Ale chyba śmierć ci nie groziW każdym razie może popytaj jeszcze na innych forach.
Zdrowia życzę!!!
postaraj sie tez o czarcie żebro suszone pomaga na rozne rzeczy
eeeee o co chodzi?
Dzięki wszystkim za pomoc
Udało mi się już nawiązać kontakt z hodowcą tych grzybków.
Pozostaje receptura na jemiołę. Szwedzi stosują ją w leczeniu klinicznym z doskonałymi efektami - niestety jak dotąd nie udało mi się znaleźć nic konkretnego na ten temat [gogle były już w użyciu] . Gdyby ktoś natknął się w necie na coś o tej tematyce będę bardzo wdzięczny za link.
Daf:
Hehe, jasne że grozi - za kilkadziesiąt lat, jak wszystkimAle chyba śmierć ci nie grozi
Wygrałem bitwę rok temu, wygram i terazTyle że chce to zrobić naturalnymi metodami.
Trzymaj się Bartku, wielkiego samozaparcia i wytrwałości życzę, a przede wszystkim wiary.