-
do koputerowców :]
jak naprawić outlook'a ?? nawala mi i przewaznie reinstal ie6 wystarczał a teraz nie .. uruchamiam go i wyskakuje ze błąd :[ ( xp prof )
-
Re: do koputerowców :]
To zes sypnal szczegolowymi informacjami... :/ Pozatym jesli chodzi o OE to polecam zamiane na firefox+thunderbird :>
-
AppName: msimn.exe AppVer: 6.0.2800.1106 ModName: asoehook.dll
ModVer: 2004.1.0.147 Offset: 00012dad
C:\DOCUME~1\BakuBak\USTAWI~1\Temp\WER8F.tmp.dir00\ appcompat.txt
-
A co masz napisane w tym txt? Moze sprobuj odinstalowac i zainstalowac ponownie samego OE? Wirusa jakiego nie masz? Przelec mks'em online. Chociaz nadal polecam mozille :>
-
juz naprawiło sie :P cośtam poinstalowałem i poodistalowywałem i wkoncu ruszył ..
mam nortona 2004 internet więc mks mi nie potrzebny :]
jakby mi sie popsuło to to zainstaluje co mówiłeś ale jestem przyzwyczajony do oe i narazie nie chce
dzięki za pomoc :]
-
Baku - mam nadzieję, że nie ufasz zbytnio NAV? Poczucie fałszywego bezpieczeństwa jest bardzo niebezpieczne. Szczególnie, jak się używa Nortona.
Poza tym podstawowe zasady bezpieczeństwa mówią, żeby od czasu do czasu przeskanować komputer co najmniej dwoma skanerami. Z doświadczenia wiem, że skaner na stronie MKSa jest bardzo dobry bez względu na to, co by mówić o ich komercyjnych produktach (tych bym nie polecał).
-
wiesz ni chodzi o zaufanie - poprostu jeszcze mnie nie zawiudł i dla mnie w porównaniu z innymi jest no1 ... ale daj adresik to sobie przeskanuje :P
-
-
Używanie NAV przypomina rosyjską ruletkę. Raz coś wykryje, a innym razem przepuści.
Norton może być nr. 1, jeśli nie przetestowało się innych lub testowało się jeszcze gorsze.
Oto adres skanera: http://skaner.mks.com.pl/
-
hmm mam mc afee vs i miałem pande platinum , mksa komercyjnego terz miałem
Uprawnienia umieszczania postów