-
Problem z USB:|
hej,kupiłem właśnie playera mp3,działa wszystko OK niby ale jak go włączam do USB to mi go niewykrywa:|Ma ktoś jakis pomysł co może być przycyzną?Mam XP i Service Pack2
-
Re: Problem z USB:|
A czytałeś instrukcję obsługi?
Spróbuj może różnych kombinacji z zasilaniem. Np. podłączenie do komputera włączonego odtwarzacza (na marginesie - po polsku player znaczy właśnie odtwarzacz, więc nie musisz pisać w obcym języku - pisz po polsku), wyłączonego, włączenie zasilania po podłączeniu, itp.
Jeśli to nie pomoże, to spróbuj zainstalować program lub sterowniki.
Jeśli masz możliwość, to sprawdż, czy inne urządzenia na USB są poprawnie wykrywane.
Jeśli nie masz takiej możliwości, to upewnij się, że w BIOSie masz uaktywnione porty USB i są one poprawnie zainstalowane w Win.
Możliwości jest naprawdę wiele, a Ty dałeś niestety trochę mało informacji, żeby to jednoznacznie rozwiazać.
-
podłaczałeś jakieś masowe urzadzenie na usb? jak tak i działalo przed zainstalowaniem Service Pack2 no to Service Pack2 namieszał bo wiem że to mozliwe.
-
właśnie SP musiał nawalić://// Skończyło się na zabraniu od kumpla USB przez PI i teraz działa.
Uprawnienia umieszczania postów