Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Gadu-Gadu

Re: Gadu-Gadu

niech ludzie wiecej wysylaja pieprzonych lancuszkow to bedzie padac i padac nie potrzbnie jest generowany ruch na serwerach gg. kto sle lancuszki typu jest kretynem i daje sie nabrac na ich txt dziecko potrzbuje krwi takiej i takiej. firma sms expres sama by napisala do uzytkownikow jakby bylo cos potrzebne. wiec to ze nie dziala to wiekszosc wina lancuszkowcow.

Łańcuszki to jest temat rzeka. Gdzie tylko się da, to je tępię, a bezmózgom, które je wysyłają muszę wykładać i udowadniać, ze jednak wcale nie są takie nieszkodliwe, jak im się to wydaje.
    Gdy kilku osobom pogroziłem zablokowaniem, to o dziwo łańcuszki się skończyły.

Ja do gg uzywam tlena badz mirandy, gg jakies biedne jest w porownaniu z innymi

ponczos
    Guest

I tu najlepiej nadaje się punkt 7 ze strony www.jakzemnarozmawiac.prv.pl:

"7. Lancuszki: To temat szczegolny. Nie toleruje zadnych, ale to Z A D N Y C H tasiemcow o albanskich wirusach, umierajacych dzieciakach, czy pierdolonych testach na szczescie. Przeslanie mi takiej wiadomosci jest rownoznaczne z totalnym brakiem szacunku do mojej osoby. Nie badzmy idiotami i nie posylajmy nikomu tych bzdur!! Jezeli mi to posylasz to jestes bezmyslnym debilem, ktory dal sie zrobic w CIULA przez innego ciula. Chcesz mi poslac lancuszek -> wypierdalaj, ale to ***** juz!"

leniwiec
    Guest

No ja do konca sam nie wiem kiedyś dostałem takigiego łańcuszka ...dość przykrego do czyania i choć ja nigdy nie przesyłam nic takiego dalej to jednak przesłałem ,ale tylko do jednej osoby
    Ale to naprawdę jest wqrzające jak wysyłają jakieś bzdety ...z dopiskami "Jeśli roześlesz do wszystkich osób w swojich kontaktach w ciągu 10min to będziesz miał szczęście w miłości ..bla bla..bla ......" normalnie mnie to miażdży ........<hahaha>...
    A odnośnie tego ,żę server GG się "piepszy"(soli ,piepszy itp.) to czasem jest tak ,że 3eba kilka razy wyłączyć GG (cały programik) przynajmniej tak jest u mnie bo raz tak sobie czekałem 2 godzinki ....i wkońcu się sam załączył....

Uprawnienia umieszczania postów