-
Gadu-Gadu
Dziś siedziałem 4 godziny na gg i nagle rozłączyło siez serwem i juz niechce sie połaczyc tak od 2 godzin:/
Tak zdaza mi sie dość często ze poprostu gg niechce się połączyć z serwem,status miga z dostepnego na niedostepny i tak po 1min pupa (nie połaczy sie).
Nie ejst to wina mojego PC ani tez usługodawcy internetowego.
Łacze się po poprzez Modem w dialogu.
System: WinXP Profesional SP2
U was tez sa takie problemy??
Jak temu zaradzic, co robic??
-
Re: Gadu-Gadu
U mnie jest podobnie. ) Zmień program i zainstaluj wtyczki do GG (na jaki i jak to zrobić nie wiem bo z lenistwa dalej męcze się z GG). )
-
Hm dokładniej to uzywam PowerGG ale nadal to samo.
Próbowałem nawet połaczyc sie z serwerem gg po przez tlen i było to samo co na zwykłym gg:/
-
Polecam Tlen albo AQQ, gg to szit jakich malo wogole z niego nie korzystam i nawet Power GG za bardzo go nie usprawnia
-
no tak ale wiekszośc moich znajomych ma gg:/
A co z tego ze Tlen ma mozliwośc komunikacji z GG skoro nie mzoę sie tez połaczyc z serwem
-
Bo ci od gg maja caly czas problemy ze swoim serwerem i jak u nich sie cos cos rabie to u nas sie gg rabie
-
Czasami cos robia z serwerem i dlatego tak sie dzieje.Ja uwazam ze to jest normalne.Trzeba poczekac
-
To nie jest normalne. Nie tyle coś robią z serwerem, co serwer nie wyrabia.
Poza tym w dobrym tonie byłoby uprzedzić uzytkowników, że o tej i o tej porze mogą nastąpić problemy w dostępie do GG. Jeśli potrafią rozsyłać reklamy, to z komunikatami też by sobie poradzili gdyby chcieli.
Niestety ekipa GG ma to do siebie (wiem to z doświadczeń i nie tylko), że użytkowników mają w głębokim poważaniu i traktują ich raczej jako zło konieczne zapominając jednocześnie o tym, że gdyby nie ci użytkownicy, to nikt by nie chciał u nich wykupować żadnych reklam.
-
ja zainstalowałam sobie tlena, i gdy gg nie dziala, przeskakuje na niego. Niestety dosłownie 5-7 osob z mojej listy ma tlena, więc gdy serwer gg siada i tak nie moge z nimi pogadac, tylko z zapobiegliwymi "wybrancami" ;-) Jestem w tlena zadowolona, jest stabilny i ma jakieś tam użyteczne bajerki.
-
Ja ich używam równocześnie. Ostatnio nawet częściej jestem widoczny w Tlenie, niż w GG.
Uprawnienia umieszczania postów