-
Dready :)
Czy ktos z forumowiczow nosi dready? Planuje sobie w bliskiej przyszlosci takowe zrobic, czytalem troche o tym w necie ale jakie są wasze doswiadczenia?
Jak jest z wygodą? Nie przeszkadzają wam?
-
Re: Dready :)
ja nosze
po 7 latach zapuszczania i noszenia dlugich wlosow postanowilem sobie w koncu cos z nimi zrobic )
dredy zrobilem miesiac temu i jestem zadowolony
Pozdrawiam !
Kuba
-
mój najlepszy przyjaciel nosi dredy i moge powiedziec, ze mam z nimi spore doswiadczenie ;-) nie baw sie w robienie dredow na klej, to niepraktyczna módka... rozwala sie i tyle. no i przygotuj sie nawet na caly dzien (jesli chcesz miec ich jak najwiecej) cholernego bolu - twojej skory na glowie i rak 'generujacych' dredy jesli chcesz mily dla dalszego otoczenia, radze naprawde zainwestowac w dobry szampon do dredow ;-) moga zrobic sie na nich podobne do lupiezu platki, ktore uroczo nie wygladaja...ladnie pachna (dla niektorych przynajmniej) dredy robione z gandzią
-
ja tez mam duzo roboty przy tym zeby ladnie wygladalo ale polecam tylko robienie troche boli
-
bol to kwestia indywidualna ...
mi dziewczyna robila przez 15 godzin dready ... i nie bolalo az tak ... inaczej bym sobie nie przysnol podczas robienia )
a jakie chcesz dredy ?! grube ? cienkie ?! dlugie ?! krotkie ?!
Pozdrawiam ! Kuba
-
Hmm teraz najlepiej widze na sobie dosc grube dready dlugosci ok 30-40 cm
-
Ja mam od trzech lat, serwisuje raz na jakis czas i sa mozna powiedziec w dobrej kondycji, przygotuj sobie odpowiedzi na nastepujace pytania:
1. A czy to sie myje ??
2. Jak to sie myje ??
3. To sa pana prawdziwe włosy ?
4. A co na to mama ?
-
macie jakieś stronki na których jest dokładnie opisane jak się dredy robi??
zawsze mnie to interedowało a nieznam nikogo kto mógłby mnie bezpośrednio wtajemniczyć...
-
A co? Chcesz sobie zrobić? :P
-
foxtrott poszukaj na stronach o tematyce reggae/rasta , mialem fajny adres ale po formacie mi zginal :/
Uprawnienia umieszczania postów