Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Dready :)

Dready :)

Czy ktos z forumowiczow nosi dready? Planuje sobie w bliskiej przyszlosci takowe zrobic, czytalem troche o tym w necie ale jakie są wasze doswiadczenia?
    Jak jest z wygodą? Nie przeszkadzają wam?

Re: Dready :)

ja nosze

po 7 latach zapuszczania i noszenia dlugich wlosow postanowilem sobie w koncu cos z nimi zrobic )
    dredy zrobilem miesiac temu i jestem zadowolony

Pozdrawiam !
    Kuba

mój najlepszy przyjaciel nosi dredy i moge powiedziec, ze mam z nimi spore doswiadczenie ;-) nie baw sie w robienie dredow na klej, to niepraktyczna módka... rozwala sie i tyle. no i przygotuj sie nawet na caly dzien (jesli chcesz miec ich jak najwiecej) cholernego bolu - twojej skory na glowie i rak 'generujacych' dredy jesli chcesz mily dla dalszego otoczenia, radze naprawde zainwestowac w dobry szampon do dredow ;-) moga zrobic sie na nich podobne do lupiezu platki, ktore uroczo nie wygladaja...ladnie pachna (dla niektorych przynajmniej) dredy robione z gandzią

ja tez mam duzo roboty przy tym zeby ladnie wygladalo ale polecam tylko robienie troche boli

bol to kwestia indywidualna ...
    mi dziewczyna robila przez 15 godzin dready ... i nie bolalo az tak ... inaczej bym sobie nie przysnol podczas robienia )

a jakie chcesz dredy ?! grube ? cienkie ?! dlugie ?! krotkie ?!

Pozdrawiam ! Kuba

Hmm teraz najlepiej widze na sobie dosc grube dready dlugosci ok 30-40 cm

Ja mam od trzech lat, serwisuje raz na jakis czas i sa mozna powiedziec w dobrej kondycji, przygotuj sobie odpowiedzi na nastepujace pytania:
    1. A czy to sie myje ??
    2. Jak to sie myje ??
    3. To sa pana prawdziwe włosy ?
    4. A co na to mama ?

macie jakieś stronki na których jest dokładnie opisane jak się dredy robi??
    zawsze mnie to interedowało a nieznam nikogo kto mógłby mnie bezpośrednio wtajemniczyć...

A co? Chcesz sobie zrobić? :P

foxtrott poszukaj na stronach o tematyce reggae/rasta , mialem fajny adres ale po formacie mi zginal :/

Uprawnienia umieszczania postów