-
Re: LUDZIE!!! Nie proście o PRIV.
Owszem jest Double... Ja również nigdy jej nie używałem z tego względu, że nawet podswiadomie mi to nie pasuje! Zadaje pytanie na forum i rządam odpowiedzi na gg lub privie!
Jeżeli, rzeczywiści o moim problemie chciałem pogadać z konkretną osobą to pisałem na gg i nikt się o tym (oprócz mnie i tej o soby nie dowiadywał)!!!
-
AHA No i oczywiście w pełni: POPIERAM!
-
hmm jest coś takiego jak "Odpowiedzi wysyłaj na mój e-mail" wiec jesli nawet ktos rzadko czyta odpowiedzi na swoj temat (badz post) to zawsze dostanie powiadomienie o tym fakcie na e-mail.
-
no owszem, i sadze ze wiekszosc z was z tego korzysta.
ale zauwazylam ze czasem lepiej prywatnie pogadac z kim np na gadu, niz dawac pytanie na forum typu: co je gekon albo: czy zolw potzrebuje ogzrewania..
-
Dziękuję za tą wypowiedź
Ja bez forum wogóle bym sobie nie poradziła.
To jest skarbnica wiedzy nieoceniona dla takich jak ja -początkujących.
-
jezu ale macie problemy jak ktos chce dostawac wiadomosci na priva to niech dostaje masz jakis problem to sam zapytaj i ci odpowiedzool albo poszukaj starszych postów i najlepiej zakonczyc ten temat
-
Witam.
Co tu dużo mówić: jestem w 101% ZA !
Gdyby nie forum to nie wiem jak bym sobie poradził z hodowlą swoich pupili, szczególnie zważywszy jak uboga i droga jest u nas literatura !!!
-
jestem za
-
Cieszę się bardzo.
Dziękuję wszytkim, którzy mnie poparli.
Uprawnienia umieszczania postów